Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Πονοκέφαλος ο Βαξεβάνης για την Κουµουνδούρου

Σε τεράστιο πονοκέφαλο έχει εξελιχθεί για την Κουμουνδούρου ο…. ανένδοτος που έχει κηρύξει εσχάτως ο Κ. Βαξεβάνης.

 

Βλέπετε, μπορεί ο εκδότης του «Documento» να απολάμβανε ανέκαθεν προνομιακής μεταχείρισης από το στενό σύστημα Τσίπρα και ιδιαιτέρως από τον Νίκο Παππά , φαίνεται όμως ότι οι συνέπειες αυτής της διαχρονικής αδυναμίας είναι… ασύμμετρες, έχοντας περάσει από τη σταθερά έντονη αντίδραση της εσωκομματικής αντιπολίτευσης στα δημοσιεύματά του και τα φαινόμενα ανταγωνισμού με τα υπόλοιπα φιλοΣΥΡΙΖΑϊκά φύλλα και σε άλλα ευαίσθητα μέτωπα.

 

Ο λόγος για τις μουρμούρες που ακούγονται από ουκ ολίγες πλευρές εντός του στρατηγείου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το γεγονός ότι, μπροστά στο άγχος για τα οικονομικά προβλήματα της εφημερίδας του, έχει βάλει απέναντί του το μισό… επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας με το αιτιολογικό ότι έπειτα από παραίνεση Μητσοτάκη δεν προωθούνται στην εφημερίδα του διαφημιστικές καταχωρίσεις. «Με τον τρόπο που παρουσιάζει τα πράγματα είναι σαν να λέει ότι όσο ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην εξουσία εξασφάλιζε διαφήμιση από δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ τώρα έκλεισαν οι κάνουλες. Ενας μέσος πολίτης αντιλαμβάνεται ότι όντας στην κυβέρνηση παίξαμε κι εμείς τα παραδοσιακά πολιτικοεπιχειρηματικά παιχνίδια», λένε χαρακτηριστικά στελέχη, που βλέπουν με μεγάλο προβληματισμό την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

 

Οι ίδιοι μάλιστα υπογραμμίζουν συνεχώς τον κίνδυνο ταύτισης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με μια ρητορική δαιμονοποίησης του επιχειρείν, σε μια στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί με νύχια και με δόντια να υπερτονίσει τη συστημική οντότητα που έχει αποκτήσει επί ημερών του ο ΣΥΡΙΖΑ και να ακυρώσει την κριτική ότι εξαιτίας του αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει η στρατηγική του μετεκλογικά παλεύει να ισορροπήσει μεταξύ του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ και του κόμματος του 3%.

 

 

Το χειρότερο για τον Βαξεβάνη είναι ότι την επιχειρηματολογία αυτή ενστερνίζονται πια ουκ ολίγοι συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού, με τον Νίκο Παππά να κινδυνεύει να παραμείνει ο μόνος φανατικός υπερασπιστής του. Πάντως, έτσι όπως πάει το πράγμα και με φόντο τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, η συνέχεια στο θέμα αυτό παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου