Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Και εφηµερίδα ζητά ο Αλέξης από τον Ντίνο

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ, διαβάσαμε στο Secret, των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,σχετικά με τις παρασκηνιακές επαφές του Αλέξη Τσίπρα και του Ντίνου Κόκκαλη,  για την έκδοση νέας φιλοΣΥΡΙΖΑϊκής εφημερίδας,

 

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

 

Αναθερμαίνονται εσχάτως οι ζυμώσεις για την κυκλοφορία νέου φιλοΣΥΡΙΖΑϊκού εντύπου, στον απόηχο του πολέμου της οικογένειας Κόκκαλη εναντίον του Ολυμπιακού.

 

Οπως έγραψε η στήλη την προηγούμενη εβδομάδα, διόλου τυχαίο δεν ήταν το γεγονός του νέου κύκλου επαφών που άνοιξε η Κουμουνδούρου και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ντίνο Κόκκαλη, εν μέσω της παρούσας συγκυρίας, με τους γνωρίζοντες το σχετικό παρασκήνιο να επιμένουν ότι τέθηκε εκ νέου το ζήτημα της πιθανής επανενεργοποίησης της οικογένειας στο μέτωπο των media.

 

Με δεδομένο ότι σε επίπεδο καθημερινού Τύπου ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχει πλέον μόνο την παρηκμασμένη «Αυγή» και τη συγκεκριμένης εμβέλειας «Εφημερίδα των Συντακτών», ο πρώην πρωθυπουργός επιθυμεί διακαώς -ενόψει και των εσωκομματικών διεργασιών στο κόμμα του- ένα καθημερινό φύλλο με δυναμική, το οποίο θα απηχεί την επίσημη γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα παρέχει πολυμέτωπη στήριξη στον ίδιο.

 

 

Ως εκ τούτου, επιχειρεί να εκμεταλλευθεί εκ νέου το γενικότερο κλίμα και να πείσει την πλευρά Κόκκαλη να συμμετάσχει ουσιαστικά στο εγχείρημα. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους από τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει πέσει και η ιδέα της οικονομικής ενίσχυσης του ιδιαιτέρως προβληματικού κομματικού ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο», η επιβίωση του οποίου συνιστά θέμα απόλυτου γοήτρου για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και ουσίας, καθώς στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι «πάσχουν» και στα ερτζιανά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου