Σε αναζήτηση μέσων ενημέρωσης Κόκκαλης και Τσαµάζ

Με δεδομένο ότι έχει εισέλθει στην τελική ευθεία η διαδικασία απόδοσης αδειών για τις εταιρείες του διαδικτυακού στοιχήματος, έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που σχετίζονται και με τη δημιουργία νέων μέσων ενημέρωσης, που θα στηρίξουν τις στοιχηματικές «μπράντες». Στο πλαίσιο της κουβέντας που κάνουν οι Ντίνος Κόκκαλης και Μιχάλης Τσαμάζ που, ως γνωστόν, θα διεκδικήσουν από κοινού στοιχηματική άδεια, βρίσκεται και το θέμα είτε της συνεργασίας είτε της δημιουργίας ομίλου media, μέσα από τον οποίο θα προβάλλεται η στοιχηματική εταιρεία.

 

 

Στο πλαίσιο αυτό έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορες σκέψεις. Από την εξαγορά μεγάλου site μέχρι την απόκτηση θεματικής τηλεοπτικής άδειας. Φυσικά, επειδή όλα αυτά απαιτούν ζεστό χρήμα, οι δύο επενδυτές κάνουν προσεκτικές κινήσεις. Με δεδομένο ότι έχει εισέλθει στην τελική ευθεία η διαδικασία απόδοσης αδειών για τις εταιρείες του διαδικτυακού στοιχήματος, έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που σχετίζονται και με τη δημιουργία νέων μέσων ενημέρωσης, που θα στηρίξουν τις στοιχηματικές «μπράντες».

 

 

Στο πλαίσιο της κουβέντας που κάνουν οι Ντίνος Κόκκαλης και Μιχάλης Τσαμάζ  που, ως γνωστόν, θα διεκδικήσουν από κοινού στοιχηματική άδεια, βρίσκεται και το θέμα είτε της συνεργασίας είτε της δημιουργίας ομίλου media, μέσα από τον οποίο θα προβάλλεται η στοιχηματική εταιρεία. Στο πλαίσιο αυτό έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορες σκέψεις. Από την εξαγορά μεγάλου site μέχρι την απόκτηση θεματικής τηλεοπτικής άδειας. Φυσικά, επειδή όλα αυτά απαιτούν ζεστό χρήμα, οι δύο επενδυτές κάνουν προσεκτικές κινήσεις.