Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Σε αναζήτηση μέσων ενημέρωσης Κόκκαλης και Τσαµάζ

Με δεδομένο ότι έχει εισέλθει στην τελική ευθεία η διαδικασία απόδοσης αδειών για τις εταιρείες του διαδικτυακού στοιχήματος, έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που σχετίζονται και με τη δημιουργία νέων μέσων ενημέρωσης, που θα στηρίξουν τις στοιχηματικές «μπράντες». Στο πλαίσιο της κουβέντας που κάνουν οι Ντίνος Κόκκαλης και Μιχάλης Τσαμάζ που, ως γνωστόν, θα διεκδικήσουν από κοινού στοιχηματική άδεια, βρίσκεται και το θέμα είτε της συνεργασίας είτε της δημιουργίας ομίλου media, μέσα από τον οποίο θα προβάλλεται η στοιχηματική εταιρεία.

 

 

Στο πλαίσιο αυτό έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορες σκέψεις. Από την εξαγορά μεγάλου site μέχρι την απόκτηση θεματικής τηλεοπτικής άδειας. Φυσικά, επειδή όλα αυτά απαιτούν ζεστό χρήμα, οι δύο επενδυτές κάνουν προσεκτικές κινήσεις. Με δεδομένο ότι έχει εισέλθει στην τελική ευθεία η διαδικασία απόδοσης αδειών για τις εταιρείες του διαδικτυακού στοιχήματος, έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που σχετίζονται και με τη δημιουργία νέων μέσων ενημέρωσης, που θα στηρίξουν τις στοιχηματικές «μπράντες».

 

 

Στο πλαίσιο της κουβέντας που κάνουν οι Ντίνος Κόκκαλης και Μιχάλης Τσαμάζ  που, ως γνωστόν, θα διεκδικήσουν από κοινού στοιχηματική άδεια, βρίσκεται και το θέμα είτε της συνεργασίας είτε της δημιουργίας ομίλου media, μέσα από τον οποίο θα προβάλλεται η στοιχηματική εταιρεία. Στο πλαίσιο αυτό έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορες σκέψεις. Από την εξαγορά μεγάλου site μέχρι την απόκτηση θεματικής τηλεοπτικής άδειας. Φυσικά, επειδή όλα αυτά απαιτούν ζεστό χρήμα, οι δύο επενδυτές κάνουν προσεκτικές κινήσεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00