Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

OPEN: Συνεχίζονται τα χαμηλά νούμερα – Ούτε ο Τσίπρας δεν έσωσε το κεντρικό δελτίο

Ο προβληματισμός καλά κρατεί στο Open TV μετά και τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, καθώς ούτε ο πρώην πρωθυπουργός κατάφερε να δώσει ώθηση στη Νίκη Λυμπεράκη. Μπορεί, βλέπετε, ο μέσος όρος να ήταν μεγαλύτερος εκείνη την ημέρα από τις μέχρι τώρα επιδόσεις του κεντρικού δελτίου, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν προσέγγισε αντίστοιχες παρουσίες του Αλέξη Τσίπρα στα δελτία του ανταγωνισμού.

 

Ως εκ τούτου, κάθε άλλο παρά έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι στους διαδρόμους του καναλιού εντείνονται οι φήμες για σαρωτικές αλλαγές στα υψηλά κλιμάκια της ενημέρωσης και όχι μόνο. Μάλιστα, στις 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο (το δεύτερο κατά σειρά με την καινούργια σύνθεση) , το οποίο αναμένεται να λάβει αποφάσεις που δεν αποκλείεται να δρομολογήσουν σημαντικές ανακατατάξεις στον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη. Οπως έχει γράψει η στήλη εδώ και πολύ καιρό, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ εμφανίζεται έντονα ενοχλημένος από τις συνολικές επιδόσεις του τηλεοπτικού σταθμού της Παιανίας και έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές.

 

 

Εξαιρέσεις στον παραπάνω κανόνα αποτελούν μέχρι στιγμής η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Μαυραγάνη και σε ένα δεύτερο επίπεδο οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές με Χασαπόπουλο – Βούλγαρη και Παυλόπουλο – Κουτροκόη, που στέκονται με αξιοπρέπεια έναντι του υπόλοιπου προγράμματος. Ωστόσο, η πορεία του κεντρικού δελτίου, του «X-Factor», που συνεχίζει να απογοητεύει παρά το υψηλό κόστος παραγωγής, αλλά και η πτώση στα νούμερα για το «Κόκκινο ποτάμι», που αποτελεί το μεγάλο φετινό στοίχημα και κυριολεκτικά έσωσε τα προσχήματα για το κανάλι, προκαλούν δυσφορία στον Ιβ. Σαββίδη, το τελεσίγραφο του οποίου για τον προσεχή Δεκέμβριο φθάνει απειλητικά στη λήξη του

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου