Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Εκτεθειµένος και πάλι ο Κώστας Βαξεβάνης

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος είναι για ακόμη μία φορά ο Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος επιδόθηκε εκ νέου στο παιχνίδι των fake news με φόντο την υπόθεση της ταινίας του δημοσιογράφου Γιώργου Αυγερόπουλου με τον τίτλο «Agora 2» και των προθέσεων της ΕΡΤ σχετικά με τη χρηματοδότηση ταινίας του. Ο άνθρωπος στον οποίο η Κουμουνδούρου εμπιστεύτηκε την προπαγάνδα της από το 2015 μέχρι και σήμερα, έσπευσε να κατηγορήσει τη διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης και προσωπικά τον πρόεδρο του Δ.Σ., Κωνσταντίνο Ζούλα, πως έκοψε την ταινία από το χρηματοδοτικό πλάνο του Ραδιομεγάρου, γεγονός που διαψεύστηκε στη συνέχεια τόσο από την ΕΡΤ όσο και από τον ίδιο τον δημοσιογράφο.

 

Σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. σημειώνει χαρακτηριστικά πως «ο κ. Αυγερόπουλος συναντήθηκε δύο φορές με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ και συμφώνησαν, αντί της εκ των υστέρων συμβολικής χρηματοδότησης της ταινίας “Agora 2”, η ΕΡΤ να αγοράσει κατ’ αποκλειστικότητα τα δικαιώματα προβολής της στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια. Στις ίδιες συναντήσεις μάλιστα συζητήθηκε και το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας του δημοσιογράφου με τη δημόσια τηλεόραση -η οποία είχε διακοπεί τα τελευταία χρόνιαμε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ του “Εξάντα” και μάλιστα σε σύμπραξη με το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο ARΤΕ, με το οποίο ήδη συνεργάζεται ο Γιώργος Αυγερόπουλος».

 

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος τόνισε πως μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook υπογράμμισε ότι η διοίκηση Ζούλα – Γαμπρίτσου επέδειξε εξαρχής θερμό ενδιαφέρον για την ταινία, σε αντίθεση με εκείνη του Βασίλη Κωστόπουλου, επί ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκαθάρισε, δε, πως η διαφορά που προέκυψε αφορούσε τη διά παντός απόκτηση των δικαιωμάτων της ταινίας από την ΕΡΤ, εφόσον η κρατική τηλεόραση θα καθίστατο συμπαραγωγός. Μάλιστα, προανήγγειλε και τρίτη συνάντηση, στην οποία θα καθοριστεί ο τρόπος αγοράς των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, από την οποία, όπως είπε ο ίδιος, θα κριθούν και οι ακριβείς προθέσεις των εμπλεκόμενων πλευρών

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00