Έρχονται νέες περικοπές σε OPEN και Έθνος

Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφουν το κλίμα που επικρατεί αυτή την περίοδο στο Open οι γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα πίσω από τις κλειστές πόρτες της διοίκησης, αλλά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, που δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για το μέλλον. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, υπό το βάρος των λειτουργικών εξόδων του καναλιού, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του έχουν δρομολογήσει σειρά νέων περικοπών, στο πλαίσιο των οποίων δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμη και απομακρύνσεις.

 

Με βάση τα σημερινά δεδομένα και κυρίως τους πίνακες τηλεθέασης, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον τομέα της ενημέρωσης, όπου η διοίκηση εμφανίζεται «χολωμένη» με τα ποσοστά κυρίως του κεντρικού δελτίου, αλλά και ορισμένων εκπομπών. Δεν θα πρέπει εξάλλου να λησμονείται ότι, όπως έγραψε προ ημερών η στήλη, η πλευρά Σαββίδη έδωσε τελεσίγραφο έως τον προσεχή Δεκέμβριο προκειμένου να υπάρξει καλύτερη εικόνα στο συγκεκριμένο μέτωπο.

 

 

Σε διαφορετική περίπτωση, θα ληφθούν σκληρά μέτρα σε όλα τα επίπεδα. Το ίδιο ισχύει και για τα ψυχαγωγικά προγράμματα που δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, ενώ ο νέος παράγοντας στην εξίσωση έχει να κάνει με τους αντίστοιχους σχεδιασμούς που φαίνεται να έχουν εκπονήσει οι συνεργάτες του επιχειρηματία και στο «Εθνος» (στην εφημερίδα, αλλά και στη διαδικτυακή έκδοση). Βλέπετε, ακόμη και σήμερα, μετά την αναστολή της κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου και τις απολύσεις εργαζομένων, θεωρούν ότι οι πωλήσεις είναι αντιστρόφως ανάλογες των δαπανών.

 

 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρατηρεί τις εξελίξεις στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη και η Κουμουνδούρου, η οποία δεν θα ήθελε να δει να εισέρχεται σε περιδίνηση ένας τόσο ξεκάθαρα φιλοΣΥΡΙΖΑϊκός μιντιακός πόλος