Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Με τον φόβο του Λιάγκα…στο ΣΚΑΪ

Μπορεί η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα να μην κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον ΣΚΑΪ, αλλά δεν φαίνεται ότι στο εξής η πορεία της θα είναι ανέφελη μετά το περιστατικό του χλευασμού του θέματος με τη φοιτήτρια. Το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί από το ΕΣΡ είναι βαρύ για τη συγκεκριμένη υπόθεση και δύσκολα ο σταθμός θα αποφύγει τη βαριά «καμπάνα».

 

 

Μια «καμπάνα» που έχει σημασία, όσο και αν τα νούμερα της τηλεθέασης της εκπομπής μετά το περιστατικό απογειώθηκαν. Αυτό δεν εμπόδισε διαφημιστική εταιρεία να κόψει τις διαφημίσεις δύο πελατών της από την εκπομπή του Λιάγκα. Ο φόβος που υπάρχει είναι αν το παράδειγμα της εν λόγω διαφημιστικής μπορεί να ακολουθήσουν και άλλες, με συνέπεια η εκπομπή να καταστεί ζημιογόνα για το κανάλι, όσο και αν η τηλεθέαση είναι υψηλή.

 

 

Προς το παρόν, δεν έχει επηρεαστεί συνολικά η διαφήμιση του σταθμού, καθώς η εταιρεία που σταμάτησε τις διαφημίσεις στην εκπομπή του Λιάγκα συνεχίζει κανονικά με το κανάλι. Αυτό δεν σημαίνει ότι στον σταθμό του Φαλήρου κοιμούνται ήσυχοι. Και επειδή είναι ανήσυχοι, η οδηγία είναι σαφής: καμία ακρότητα δεν θα γίνει στο εξής αποδεκτή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου