Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ξέχασε να δημοσιεύσει ισολογισμούς ο Φιλιππάκης

Ξέχασαν οι εταιρείες του Γιάννη Φιλιππάκη να δημοσιεύσουν ισολογισμούς.Κατά τα άλλα, ο εκδότης διαμαρτύρεται στην κυβέρνηση γιατί, λέει, η ενίσχυση του Τύπου είναι μόνο 200.000 ευρώ ανά ΑΦΜ και όχι ανά εφημερίδα και ότι δεν τον πληρώνει το «Αργος», γι’ αυτό έχει μεγάλη καθυστέρηση στην καταβολή μισθών και μεγάλα χρέη σε Ταμεία και Δημόσιο. Βέβαια, ξεχνάει να πει ότι τα μεγάλα χρέη δεν δημιουργήθηκαν χθες και ότι είναι επί χρόνια κακοπληρωτής τόσο στο Δημόσιο και στα Ταμεία όσο και στους εργαζομένους.

 

Το εντυπωσιακό στην περίπτωση του Ομίλου Φιλιππάκη έχει να κάνει με το γεγονός ότι, προφανώς από σύμπτωση, οι εταιρείες του εκδότη της «Δημοκρατίας» είχαν το ακαταδίωκτο από ΕΦΚΑ και Δημόσιο, όταν σε άλλους Ελληνες για λίγες χιλιάδες ευρώ χρέος έκλειναν οι τραπεζικοί λογαριασμοί. Στο μεταξύ, ο κ. Φιλιππάκης αναμένει με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον την οριστική υπαγωγή της εφημερίδας του στον εξωδικαστικό μηχανισμό, εξέλιξη που θα τον βγάλει από το διαφαινόμενο (οικονομικό) αδιέξοδο.

 

ΥΓ: Η εφημερίδα «Δημοκρατία» μέχρι πρόσφατα δεν είχε εκπρόσωπο εργαζομένων. Τώρα γίνονται εκλογές στην ΕΣΗΕΑ και κατεβαίνουν δύο υποψήφιοι, ένας προερχόμενος από το ΚΚΕ και ένας από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και προφανώς η επόμενη ημέρα θα έχει ενδιαφέρον, όποιος και αν εκλεγεί.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00