Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Η Φωνή της Ελλάδας» με νέο πρόγραμμα

«Η Φωνή της Ελλάδας», το παγκόσμιο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, που εκπέμπει για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, ανανέωσε το πρόγραμμά της, προσθέτοντας επιπλέον 72 ώρες ομογενειακών εκπομπών, μηνιαίως.

 

Εκπομπές που αναφέρονται στις δράσεις των Ελλήνων της Διασποράς, στην επιχειρηματικότητα των Ελλήνων, εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς και με εκπομπές που προάγουν τον ελληνικό τουρισμό.

 

Επίσης, το πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με εκπομπές που αναφέρονται στην ελληνική μουσική παράδοση, αναδεικνύοντας τον πλούτο της δημοτικής μας μουσικής.
Επιπλέον, η «Φωνή της Ελλάδας» ενίσχυσε την παρουσία της στο διαδίκτυο, μεταφέροντας άμεσα και αξιόπιστα τα νέα της Ελληνικής Ομογένειας σε όλα τα σημεία του πλανήτη.

 

Οι Έλληνες όλης της Γης μπορούν με ένα κλικ στο πεδίο «Ομογενειακά Νέα» στο www.ert.gr ή απευθείας στο δυναμικό site της «Φωνής της Ελλάδας» https://webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/ να δουν τις τελευταίες ειδήσεις των ομογενειακών φορέων, καθώς και τις δράσεις των Ελλήνων του εξωτερικού.

 

Τα «Ομογενειακά Νέα» εμπλουτίζονται ακόμη, με τα ηχητικά αποσπάσματα των συνεντεύξεων που παραχωρούν συμπατριώτες μας απ’ όλο τον κόσμο (επικεφαλής ελληνικών κοινοτήτων, συλλόγων και σωματείων, δημοσιογράφων ελληνικών ΜΜΕ του εξωτερικού κ.ά.) στις ομογενειακές εκπομπές της «Φωνής της Ελλάδας».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου