Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Τσίπρας επενδύει στον Ντίνο Κόκκαλη

Στη στενή φιλία, που έχει οικοδομήσει τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του με τον Κωνσταντίνο (Ντίνο) Κόκκαλη φαίνεται ότι επενδύει πλέον ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην προσπάθειά του να βγει από το αδιέξοδο μετά την απόκτηση (και) της ταινιοθήκης του Mega από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται πλέον ότι η διαμάχη με τον γνωστό εφοπλιστή όχι μόνο δεν τον ωφέλησε, αλλά, απεναντίας, τον οδήγησε σε αδιέξοδο. Καθοριστικό ρόλο για το τεράστιο, όπως αποδεικνύεται, λάθος του κ. Τσίπρα φαίνεται ότι έχουν παίξει οι Δημήτρης Τζανακόπουλος και Θανάσης Καρτερός, οι οποίοι φαίνεται να είχαν πείσει τον τέως πρωθυπουργό ότι μόνο κερδισμένος μπορούσε να βγει από την ευθεία αντιπαράθεση με τον κ. Μαρινάκη.

 

 

Από την εξέλιξη των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι όχι μόνο δεν δικαιώθηκαν στις εκτιμήσεις τους, αλλά, απεναντίας, κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον κ. Τσίπρα σε μια στρατηγική που κανείς δεν έχει καταλάβει ποιος είναι ο στόχος της. Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο, η λύση του Ντίνου Κόκκαλη αποτελεί μονόδρομο για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, που αναζητά να βρει έναν «λεφτά» να επενδύσει στα media.

 

 

Με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα φιλικά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μέσα, ο κ. Τσίπρας έχει ρίξει την ιδέα της δημιουργίας ενός νέου μιντιακού ομίλου υπό τον Κόκκαλη. Επί της ουσίας, πρόκειται για επανάληψη του «έργου» με τον Χρήστο Καλογρίτσα, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε κατά νου να δημιουργήσει ένα γκρουπ Μέσων τα οποία θα ήταν απολύτως συντεταγμένα στην κομματική γραμμή. Στο πρόσωπο του νεότερου Κόκκαλη ο κ. Τσίπρας έχει βρει τον «δικό του» μιντιάρχη.

 

 

Μάλιστα, οι δύο άνδρες φαίνεται ότι έχουν συζητήσει όλα όσα γράφονται και σχετίζονται με την επαναλειτουργία του Flash, την έκδοση εφημερίδας, αλλά και την απόκτηση ενός περιφερειακού και, γιατί όχι, θεματικού καναλιού. Τον προβληματισμό τόσο του πρώην πρωθυπουργού όσο και του στενού του συνεργάτη, Νίκου Παππά, έχει ακούσει και ο επιστήθιος φίλος του Ντίνου Κόκκαλη, Μιχάλης Τσαμάζ, ο οποίος έχει αναπτύξει μια ανεπανάληπτη σχέση με τον πρώην υπουργό Διαστημικής Πολιτικής

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου