Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ΕΡΤ: Στις 18 Νοεμβρίου η πρεμιέρα της Όλγας Τρέμη

Για τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί η ολική επαναφορά της Ολγας Τρέμη στην ελληνική τηλεόραση, μέσω της συχνότητας της ΕΡΤ.

 

Η εκπομπή που θα παρουσιάζει η έμπειρη δημοσιογράφος, έχοντας στο πλευρό της τους Ηλία Κανέλλη και Αντώνη Δελλατόλα, θα ακολουθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 9 με την Ανδριάνα Παρασκευοπούλου, ενώ η θεματολογία της θα περιλαμβάνει σχολιασμό και ανάλυση της επικαιρότητας, καθώς και συζητήσεις με καλεσμένους στο στούντιο. Στο μεταξύ, στην επόμενη φάση της πλήρωσης των θέσεων νέων διευθυντών στην ΕΡΤ προχωράει η διοίκηση.

 

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. έλαβε την απόφαση, η οποία πλέον δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια», όπου αναφέρεται πως ανακαλείται και λήγει η τριετής θητεία των διευθυντών που είχαν οριστεί από τις προηγούμενες διοικήσεις. Τα διευθυντικά στελέχη των τομέων θα παραμείνουν στις θέσεις τους, μέχρι τον ορισμό των αντικαταστατών τους στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στις λοιπές υπηρεσίες.

 

Πάντως, ήδη έχει υπάρξει ενδιαφέρον από διάφορες πλευρές, με την επιλογή τους να θεωρείται κομβική διαδικασία για τη φυσιογνωμία που επιθυμεί να δώσει στο Ραδιομέγαρο η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου