Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η µελετηµένη στήριξη του Πολάκη στον Βαξεβάνη

Στο επίκεντρο της εσωκομματικής περιδίνησης στην οποία έχει εισέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις διεργασίες για τη διεύρυνση που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθούν να βρίσκονται τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τελευταίο κρούσμα η ξεκάθαρα μελετημένη κίνηση του Παύλου Πολάκη να δώσει στο «Documento» του Κώστα Βεξεβάνη την… αποκλειστικότητα της προσωπικής του δήλωσης-απάντησης στον Αδωνι Γεωργιάδη για την καταγγελία του υπουργού Ανάπτυξης περί πιθανότητας χρηματισμού του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και του Αλέξη Τσίπρα από πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες για την τιμολόγηση των φαρμάκων στη χώρα μας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

 

Με τον τρόπο αυτόν, ο πολυσυζητημένος βουλευτής θέλησε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στο φύλλο του Κώστα Βαξεβάνη, το οποίο αφενός μαστίζεται από σοβαρά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, που έχουν οδηγήσει σε διαδοχικές απολύσεις, και, αφετέρου, βρίσκεται στο στόχαστρο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης λόγω της προνομιακής μεταχείρισης που απολαμβάνει διαχρονικά από το σύστημα Τσίπρα. Φυσικά, όπως είναι σε θέση να ξέρουν από πρώτο χέρι οι γνωρίζοντες τις ισορροπίες στο κόλπους των Μedia του ΣΥΡΙΖΑ, κάθε άλλο παρά εξεπλάγησαν με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού είναι κοινό μυστικό πως ο Πολάκης με τον Βαξεβάνη έχουν κοινή πολιτική αισθητική, ενώ συγκλίνουν οι απόψεις τους για την «ανάγκη» σκληρών επιθέσεων εναντίον παντός είδους αντιπάλου.

 

Οπως και να έχει πάντως, η κίνηση αυτή του Πολάκη έφερε πάλι στο προσκήνιο και τη διαρκή διελκυστίνδα μεταξύ των φιλοΣΥΡΙΖΑϊκών εντύπων, αφού γι’ ακόμη μια φορά οι επικεφαλής της «Εφημερίδας των Συντακτών», αλλά και κορυφαία στελέχη της «Αυγής» δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους για την προμελετημένη, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, αποκλειστικότητα του «Documento». Οι ίδιοι τόνιζαν ότι σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να υπάρχει μία επίσημη διαρροή προς όλα -και ιδιαιτέρως τα φίλα προσκείμενα στην αξιωματική αντιπολίτευση- Μέσα.

 

 

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την επίμαχη δήλωση Γεωργιάδη στο περιστύλιο, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του επικοινωνιακού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ στο στρατηγείο της Κουμουνδούρου, παρόντος και του Δημήτρη Τζανακόπουλου , προκειμένου να αποφασιστεί η γραμμή της αντίδρασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Προφανώς στη διάρκειά της θα δόθηκε και ελεύθερο πεδίο δράσης στον Πολάκη, πολύ περισσότερο αφού στην εξίσωση υπάρχει και ο παράγων Βαξεβάνης

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου