Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Τελεσίγραφο» Ιβάν για το δελτίο του Open

Σε μια διαρκή μεταβατική φάση βρίσκεται από το καλοκαίρι και μετά το Open του Ιβάν Σαββίδη (φωτ. αριστερά) λόγω της ρευστότητας που επικρατεί στο οικονομικό πεδίο. Είναι χαρακτηριστικό πως, ακόμα και την περίοδο που διανύουμε, σημειώνονται διαδοχικές απολύσεις δημοσιογραφικού (με τελευταία τη ρεπόρτερ Γεωργία Λαγού), αλλά και τεχνικού προσωπικού, γεγονός που, όπως είναι φυσικό, εντείνει την ανησυχία που επικρατεί στο κανάλι της Παιανίας.

 

 

Στο μεταξύ, όπως συνέβαινε και πέρυσι, ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος στο μέτωπο της τηλεθέασης για τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού δεν είναι άλλος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο δεν λέει να πάρει τα πάνω του, παρά την αλλαγή σκυτάλης στην παρουσίασή του. Βλέπετε, η Νίκη Λυμπεράκη δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να δώσει την ώθηση που περίμεναν στη Διεύθυνση Ενημέρωσης.

 

 

Ηδη, το μήνυμα που έχει σταλεί από τον Ιβάν Σαββίδη μέσω του Αρτούρ Νταβιντιάν στην πλευρά του Δημήτρη Μιχαλέλη  είναι πως ο ιδιοκτήτης του καναλιού περιμένει βελτίωση στα νούμερα της Nielsen μέχρι και τον Δεκέμβριο. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέες ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και σε επιτελικές θέσεις. Ανάλογη απογοήτευση υπάρχει και για το talent show «X-Factor», που αποτέλεσε ένα μεγάλο όσο και δαπανηρό στοίχημα για το κανάλι και το οποίο επουδενί ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και στους στόχους που είχαν τεθεί.

 

Στον αντίποδα, φαίνεται να υπάρχει ικανοποίηση για την πρωινή ενημερωτική ζώνη (και την καθημερινή, και του Σαββατοκύριακου), όπως και για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ, όπως είναι φυσικό, πολλά χαμόγελα σκορπούν οι επιδόσεις της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου