Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Φόβοι για λουκέτο «Στο Κόκκινο»

Ακόμα και το ενδεχόμενο του λουκέτου στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο», σκέφτονται στην Κουμουνδούρου, αν δεν βελτιωθούν τα έσοδα σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα. Μετά τους εργαζομένους, στα κάγκελα βρίσκεται και η διοίκηση του ραδιοφώνου, η οποία από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και μετά έχει αφεθεί κυριολεκτικά στην τύχη της, γεγονός που την καθιστά εκτεθειμένη έναντι του προσωπικού.

 

Βλέπετε, ο δίαυλος επικοινωνίας με την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πια ιδιαιτέρως προβληματικός, καθώς το σύστημα Τσίπρα κάθε άλλο παρά ανταποκρίνεται στις αγωνιώδεις εκκλήσεις των στελεχών του ραδιοφωνικού σταθμού, αφού, εκτός των άλλων, τα περιθώρια στενεύουν απελπιστικά.

 

Αυτό το σκηνικό, βεβαίως, που έχει διαμορφωθεί δεν συνιστά έκπληξη, καθώς η απώλεια της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα παρελκόμενά της (κυρίως φυσικά ο περιορισμός της προσβασιμότητας σε διαφημιστικά κονδύλια) αποτέλεσαν τη χαριστική βολή στα ούτως ή άλλως προβληματικά οικονομικά δεδομένα του σταθμού. Αν μάλιστα δεν ευοδωθούν οι πρωτοβουλίες για τη στήριξη του «Κόκκινου», που έχουν αναλάβει κορυφαίοι παράγοντες της Κουμουνδούρου, τότε το μέλλον εμφανίζεται δυσοίωνο, πολλώ δε μάλλον από την ώρα που μεγαλώνει ο αριθμός όσων υπενθυμίζουν τη μικρή επικοινωνιακή επιρροή του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου