Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο ∆ηµήτρης Τζιβελέκης διευθυντής στον «Αθήνα» 9,84

Η αλλαγή δημαρχιακής Αρχής έφερε ηρεμία στον «Αθήνα» 9,84. Οι συμβάσεις μειωμένου ωραρίου, που είχαν γίνει από την προηγούμενη διοίκηση σε ανθρώπους που έχουν συνδέσει την παρουσία τους με την πορεία του σταθμού, τροποποιήθηκαν και επανήλθαν σε συμβάσεις πλήρους ωραρίου.

 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ότι τη θέση του γενικού διευθυντή θα αναλάβει γυναίκα, πρόσωπο-έκπληξη, που έχει γράψει μεγάλη και αναγνωρισμένη διαδρομή στο ραδιόφωνο, ενώ αναπληρωτής γενικός διευθυντής και διευθυντής του σταθμού αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Τζιβελέκης, που αυτή τη στιγμή ασκεί μεταβατικά καθήκοντα γενικής διεύθυνσης.

 

Το πρόσωπο-έκπληξη θα σηματοδοτήσει την ενίσχυση του πολιτιστικού προφίλ του σταθμού, ο οποίος ταυτόχρονα θα δώσει έμφαση σε ζητήματα της πόλης των Αθηνών. Βέβαια, μπορεί να υπάρχει ηρεμία, αλλά σε επίπεδο διοικητικό φαίνεται να επικρατεί ανησυχία για τις άγαρμπες κινήσεις που έγιναν από την προηγούμενη διοίκηση και τις δικαστικές αποφάσεις που βγαίνουν και επιβαρύνουν το κόστος του «Αθήνα» 9,84.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου