Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Ζόρια» για τη «Νέα Σελίδα»

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση έχει περιέλθει εκ νέου η εφημερίδα «Νέα Σελίδα» του Ηλία Λιβάνη, η οποία μετά τις εθνικές εκλογές αποστασιοποιήθηκε σαφώς από την Κου- μουνδούρου και ανοίχτηκε στην ευρύτερη Κεντροαριστερά.

 

Οπως πληροφορείται η στήλη, τα προβλήματα βιωσιμότητας που προϋπήρχαν ήδη καθίστανται πλέον ανυπέρβλητα, την ώρα που έχει κοπεί οποιαδήποτε επικοινωνία με τους μεγαλοσχήμονες της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Αλλωστε ήταν κοινό μυστικό ότι το εν λόγω έντυπο ουδέποτε ήταν στις προτεραιότητες του Μεγάρου Μαξίμου στη διάρκεια της διακυβέρνησης Τσίπρα, ενώ εσχάτως είναι γνωστό ότι λόγω της γενικότερης στάσης της δέχεται πολυεπίπεδη πολεμική από τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Την ίδια ώρα, το πρώην επιτελικό στέλεχος του φύλλου και νυν συνεργάτης Σωτήρης Καψώχας φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις (με τις ευλογίες φυσικά της Κουμουνδούρου) προκειμένου να καθίσει σε κάποιο από τα δημοσιογραφικά πάνελ του Kontra, ενώ αντίστοιχες διεργασίες υπάρχουν και για την Κατερίνα Ακριβοπούλου, η οποία είχε επίσης κεντρικό ρόλο στη «Νέα Σελίδα».

 

Αμφότεροι δε, που ως γνωστόν είχαν κοινή πορεία στην πολυσυζητημένη «Δεύτερη ματιά» της ΕΡΤ, ιχνηλατούν το πεδίο για να εργαστούν σε πολύ γνωστό ειδησεογραφικό σάιτ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου