Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η επιστροφή του Μάκη στη «Ζούγκλα» του Open

Αλλεπάλληλα πειράματα κάνει κατά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η ομάδα που διαχειρίζεται τις τύχες του Open, ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη. Απολύτως λογικό αφού η περσινή (πρώτη) χρονιά άφησε βαθιά τραύμα- τα στην τσέπη του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι αλήθεια ότι προβληματίζεται διαρκώς για το αν θα πρέπει να συνεχίσει να δραστηριοποιείται στον χώρο των media.

 

Αν και κανείς δεν μπορεί να το διασταυρώσει, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υπο- στηρίζουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης, στην περίπτωση που δεν καταφέρει να αποκτήσει, μαζί με τους Κυριακού και Βαρδινογιάννη, την Ταινιοθήκη του Mega, θα σκεφτεί σοβαρά την πόρτα της εξόδου. Μέχρι να έρθει (αν έρθει) εκείνη η ώρα, ο ομογενής επιχειρηματίας έχει αποφασίσει να δημιουργήσει το τηλεοπτικό SDNA. Και δεν μιλάμε για αθλητικό κανάλι, αλλά για έναν σταθμό που θα βρίσκεται διαρκώς στην υπηρεσία του προέδρου.

 

Το νέο κανάλι έχει αρχίσει να χτίζεται εδώ και καιρό, έχοντας ως προμετωπίδες την κυριακάτικη αθλητική εκπομπή στην οποία μετέχουν πρόσωπα που βρίσκονται στον σκληρό πυρήνα τόσο του κ. Σαββίδη όσο και του Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος, εκτός από τον ΠΑΟΚ, έχει και λόγο στη «γραμμή» του SDNA. Στα assets του Open εντάσσεται και η εκπομπή «Δίκη», που μετακόμισε από τον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου, συνεχίζοντας τη μακρόχρονη πορεία της στα τηλεοπτικά δρώμενα.

 

Οι προσωπικές μεταγραφές του Ιβάν δεν έχουν τελειωμό, αφού σύμφωνα με τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγ- ματα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ εσχά- τως συζητά το ενδεχόμενο συνεργασί- ας και με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

 

Προφανώς στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η επανεμφάνιση του γνωστού δημοσιογράφου στην εκπομπή «Δίκη».

 

Οι συζητήσεις με τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, αν και έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, εξέλιξη άκρως ανησυχητική για το τηλεοπτικό κοινό, που περιμένει με τεράστια προσμονή την επιστροφή του Μάκη στη μικρή οθόνη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου