Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κοινό µέτωπο Ιβάν, Βαρδινογιάννη και Κυριακού για το Mega

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η δι- αδικασία του πλειστηριασμού για την Ταινιοθήκη, το σήμα και τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του Mega. Ως γνωστόν το δικαστήριο έχει προσδι- ορίσει την ημέρα διεξαγωγής του πλειστηριασμού, που είναι η 1η Νο- εμβρίου.

 

Πρόκειται για μια δοκιμασμένη διαδικασία, αφού με τον ίδιο ακριβώς τρόπο διεξήχθη ο πλειστηριασμός των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ, με τους ίδιους εκκαθαριστές. Η Ταινιοθήκη του πάλαι ποτέ μεγάλου καναλιού, όπως αναμενόταν, έχει προσελκύσει το αυξημένο ενδιαφέρον των καναλαρχών, οι οποίοι προφανώς θεωρούν ότι εξακολουθεί να παραμένει ένα ισχυρό asset.

 

Με βάση λοιπόν την κινητικότητα που αναπτύσσεται και τις πληροφορίες που προκύπτουν κυρίως από τις τράπεζες, ήδη συγκροτήθηκε μια ομάδα επιχειρηματιών που, όπως όλα δείχνουν, θα κατέλθει από κοινού για τη διεκδίκηση της Ταινιοθήκης του Mega.

 

Ο λόγος για τον ισχυρό άνδρα της Motol Oil, Γιάννη Βαρδινο- γιάννη, ο οποίος διαθέτει και τους τη- λεοπτικούς σταθμούς Alpha και Star, το αφεντικό του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυ- ριακού, και τον ιδιοκτήτη του Open, Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με όσα κυ- κλοφορούν στην πιάτσα, οι τρεις κα- ναλάρχες έχουν αποφασίσει να κα- τέβουν μαζί στον πλειστηριασμό, δείχνοντας διατεθειμένοι να διεκ- δικήσουν με αξιώσεις τα περιουσιακά στοιχεία της Τηλέτυπος.

 

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν στον διαγωνισμό θα συμμετάσχει και ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλα- φούζος, ο οποίος κατά το παρελθόν είναι αλήθεια ότι έχει επιδείξει σχε- τικό ενδιαφέρον.

 

Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί και η στάση που θα κρατήσει ο ιδιοκτήτης της Alter Ego, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρά το γεγο- νός ότι έχει δείξει ενδιαφέρον για το Mega. Τέλος, εκτός διαγωνισμού έχει αποφασίσει να μείνει η τηλεόραση της Cosmote, για την οποία είχε γρα- φτεί (σ.σ.: αλλά είχε διαψευστεί με σχετική επιστολή) ότι θα ενδιαφερόταν να αποκτήσει την Ταινιοθήκη του μεγάλου καναλιού, προκειμένου να την εντάξει στη συνδρομητική πλατφόρμα.

 

Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που επισημαίνουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο είναι ότι ήδη εκδηλώνε- ται μεγάλο ενδιαφέρον για το Mega, εξέλιξη θετική για τις τράπεζες, που επιδιώκουν να μαζέψουν όσο γίνε- ται περισσότερα χρήματα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου