Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τηλεθέαση: Το GNTM καταγράφει ρεκόρ στις ηλικίες 18 ως 24

Μπορεί ο μέσος όρος τηλεθέασης να είναι αυτός που καθορίζει τη θέση κάθε προγράμματος στον πίνακα τηλεθέασης αλλά τα επιμέρους στοιχεία δείχνουν πολύ πιο ενδιαφέροντα.

 

Παρατηρώντας τον πίνακα τηλεθέασης της Δευτέρας βρίσκει όχι μόνο ένα ή δύο αλλά τέσσερα ενδιαφέροντα στοιχεία που είναι ενδεικτικά για τις προτιμήσεις του κοινού ανά φύλο και ανά ηλικία.

 

 

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, το «Greece’s Next Top Model» στο Star, στον πίνακα τηλεθέασης, έφτασε στο απίστευτο ποσοστό 64,7% στο γυναικείο κοινό ηλικιών 18 – 24 ενώ στο αντίστοιχο ανδρικό περιορίστηκε στο 26,3%.

 

 

Οι «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 μάλλον είναι γυναικεία υπόθεση, καθώς στις γυναίκες ηλικιών 55 – 64 πετυχαίνουν 44,3% ενώ σε λίγο νεότερες και συγκεκριμένα στο 45 – 54 σημειώνουν 40,7%.

 

 

Γυναικεία υπόθεση είναι και το «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha, το οποίο στο γυναικείο κοινό ηλικιών 18 – 24 άγγιξε το πολύ υψηλό 60,4% το πρωί.

 

 

Τέλος, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN «Ευτυχείτε» αρέσει ιδιαίτερα στο ανδρικό κοινό το οποίο στις ηλικίες 18 – 24 την επιβραβεύει με ένα 32,5%.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00