Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Συνεργασία της Reuters με την Ideal Image

Σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου 2019, ανακοινώνεται η νέα συνεργασία της Ideal Image με το Reuters, το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό πρακτορείο στον κόσμο. Η συνεργασία αφορά στη διάθεση και στη διανομή φωτογραφιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο.  

Η Νατάσα Παναγιωτοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ideal Image, είπε σχετικά: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Reuters θα συνεργάζεται με την Ideal Image. Οι πελάτες μας στην Ελλάδα και στην Κύπρο μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση στις βραβευμένες φωτογραφίες Reuters Pictures – μέσω της σελίδας http://pictures.reuters.com που περιλαμβάνει εξαιρετικό ειδησεογραφικό υλικό, από τον χώρο της πολιτικής, του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας. Σήμερα, που οι ρυθμοί της ζωής μας είναι τόσο γρήγοροι, το Reuters είναι εδώ για να καλύψει την ανάγκη για επίκαιρες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, καθημερινά, τη στιγμή ακριβώς που τα γεγονότα συμβαίνουν.”

Η Pauliina Hepola, Global Head of Channel and Inside Sales, Reuters News Agency, είπε: “Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την νέα μας συμφωνία με την Ideal Image, που θα αντιπροσωπεύει το Reuters στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Με τη συνεργασία αυτή, το παγκοσμίου εμβέλειας υλικό του Reuters θα φτάσει σε καινούργιους πελάτες, έξω από τα παραδοσιακά ειδησεογραφικά Μέσα, στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε με την Ideal Image και μέσω αυτής της συναργασίας να επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο τo εύρος των πελατών μας παγκοσμίως.”

Reuters

Το Reuters, το τμήμα ειδήσεων και media του Thompson Reuters, είναι το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό πρακτορείο στον κόσμο και ενημερώνει περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους καθημερινά. Το Reuters μεταδίδει διεθνείς ειδήσεις από τον χώρο των επιχειρήσεων και της οικονομίας, σε επαγγελματίες μέσω του Thomson Reuters και απ’ευθείας στους αποδέκτες από το Reuters.com και το Reuters TV.

Ideal Image

Η Ideal Image δραστηριοποιείται από το 2002 και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και στην Κύπρο φωτογραφικά και ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το Getty Images, το Splash και το Reuters. Διαθέτει στη διαφημιστική και εκδοτική αγορά, στη βιομηχανία, στις εταιρίες παραγωγής και στις εταιρίες παροχής υπηρεσιών, φωτογραφίες, μουσική και videos με διαχείριση δικαιωμάτων ή royalty free.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου