Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σάρωσε η πρεμιέρα του «Λόγω Τιμής» στον ΣΚΑΙ

Ήταν από τις πρεμιέρες που αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον. Το «Λόγω Τιμής» επέστρεψε με νέα επεισόδια 20 και πλέον χρόνια μετά το φινάλε του στο Mega. Η Ηρώ, ο Μάνος, ο Τσίου και τα άλλα παιδιά επέστρεψαν στην τηλεόταση του ΣΚΑΪ ως ενήλικες πλέον που πρέπει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.

Η σειρά έγινε νούμερο ένα trend στο twitter από τις 23:00 οπότε και ξεκίνησε η μετάδοσή της. Στο πρώτο επεισόδιο κυριάρχησε η νοσταλγία αφού δεν ήταν λίγα τα flashback των ηρώων όπου προβλήθηκαν σκηνές από τα επεισόδια του Mega.

Πώς την υποδέχτηκε όμως το τηλεοπτικό κοινό;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen το «Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά» σημείωσε 25,2% στο γενικό σύνολο και 24,5% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα λίγο πριν το τέλος έφτασε το 30,2% στο γενικό σύνολο. Φυσικά ήταν πάνω από τον ανταγωνισμό εκείνη την ώρα.

Τα νούμερα της πρεμιέρας είναι εξόχως εντυπωσιακά αν αναλογιστεί κανείς ότι οι σειρές αποκτούν δυναμική μετά από 2-3 επεισόδια. Φαίνεται όμως ότι το κοινό αδημονούσε να δει τα νέα επεισόδια. Μένει να δούμε αν η σειρά θα κρατήσει το κοινό της και στα επόμενα επεισόδια. Σημειώνεται ότι θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 το βράδυ.

ΠΗΓΗ https://dailymedia.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου