Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Ιβάν προβληµατίζεται (και) για τον Μιχαλέλη

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ, διαβάσαμε στο Secret των Παραπολιτικών, για τις σχέσεις του περιβάλλοντος του Ιβάν Σαββίδη, με τον διευθυντή ειδήσεων του Οpen Δημήτρη Μιχαλέλη.

 

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

Μετά τις αλλαγές που δρομολογήθηκαν από τους νέους κρατούντες τα ηνία του Open, οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη έχουν αρχίσει να προβληματίζονται και για άλλα πρόσωπα που έχουν κεντρικό ρόλο στο κανάλι.

 

Εσχάτως φαίνεται να έχει ανακύψει ζήτημα και για τον διευθυντή Ειδήσεων, Δημήτρη Μιχαλέλη, με τους εκπροσώπους του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ να έχουν θέσει στόχους στον επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα. Αν και μέχρι στιγμής δεν είχε ακουστεί οτιδήποτε για τον Μιχαλέλη, τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει, με τα στελέχη του καναλιού να παρακολουθούν στενά και τα νούμερα τηλεθέασης και τα κόστη, αλλά και το έσοδο που προκύπτει από τη διαφήμιση.

 

Πάντως, ο έμπειρος Μιχαλέλης δεν δείχνει διατεθειμένος να θέσει εαυτόν υπό επιτροπεία. Απεναντίας, όσοι δουλεύουν μαζί του υποστηρίζουν ότι με τα μέσα που διέθετε προσπάθησε να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα, ευελπιστώντας ότι η παρουσία της Νίκης Λυμπεράκη στο δελτίο ειδήσεων θα βοηθήσει συνολικά τον σταθμό

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00