Την Τρίτη η 6η άδεια στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη

Σύμφωνα, με το ρεπορτάζ, του Secret των Παραπολιτικών, την προσεχή Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στις 2 το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά από το ΕΣΡ η διαδικασία απόδοσης της 6ης τηλεοπτικής άδειας πανελλήνιας εμβέλειας γενικού περιεχομένου στον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Πρόκειται για μια άκρως αναμενόμενη εξέλιξη, η οποία, ως γνωστόν, δρομολογήθηκε εδώ και καιρό με φόντο τον αψεγάδιαστο φάκελο που είχε καταθέσει η πλευρά της Alter Ego. Πλέον, ο κ. Μαρινάκης θα καταθέσει, βάσει των όσων προβλέπει η διαδικασία, την πρώτη από τις δέκα ισόποσες δόσεις των 3,5 εκατ. ευρώ (το συνολικό τίμημα για τις συχνότητες ανέρχεται, ως γνωστόν, σε 35 εκατ. ευρώ), γεγονός που θα σημάνει την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού One (το οποίο στην παρού- σα φάση προβάλλεται μέσω Ιντερνετ, καθώς και από τη Nova και την Cosmote ΤV), μέσω της Digea.

 

Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθούν τα τυπικά, ο νέος τηλεοπτικός σταθμός θα έχει δικαίωμα να εκπέμψει σε διάστημα 10- 15 ημερών, κάτι που σημαίνει ότι οι σχετικές εξελίξεις θα επιταχυνθούν σε όλα τα επίπεδα.