Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το διαζύγιο Action24- «Φιλελεύθερου» και το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα

Για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας, μεταξύ του Αction24 και την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», διαβάσαμε στο ρεπορτάζ του Secret, της εφημερίδας Παραπολιτικά.

 

Δείτε αναλυτικά το δημοσίευμα:

 

Πριν καλά καλά ξεκινήσει, διακόπηκε η συνεργασία ανάμεσα στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 του Διονύση Παναγιωτάκη  και την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» του Θανάση Μαυρίδη. Αν και το διαζύγιο έχει βγει από τα τέλη Μαΐου, ωστόσο αυτό επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση του προγράμματος του καλού περιφερειακού σταθμού, όπου δεν υπάρχει ούτε καν η εκπομπή του εκδότη του «Φιλελεύθερου».

 

Απεναντίας, στο team του καναλιού προστέθηκε ο Γιώργος Μουρούτης, που υπήρξε συνεργάτης του Θανάση Μαυρίδη  στο site Liberal. Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο, περί τα μέσα Μαΐου υπήρξε ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές και για να μην υπάρξουν περαιτέρω ζητήματα κρίθηκε ως ιδανική λύση το σπάσιμο της συνεργασίας.

 

Ωστόσο, μέχρι τότε είχαν δρομολογηθεί διάφορες ενέργειες, όπως η μετεγκατάσταση των γραφείων της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» στις εγκαταστάσεις του Action24, στο Γαλάτσι. Παρά το γεγονός ότι πλέον οι δύο επιχειρήσεις λειτουργούν αυτόνομα, ο κ. Παναγιωτάκης φέρεται να μην έχει πρόβλημα για την παραμονή της εφημερίδας του Θανάση Μαυρίδη στις εγκαταστάσεις του Action24.

 

Ανεξάρτητα, όμως, από τα παραπάνω, αξίζει να επισημανθεί ότι το τοπικό κανάλι ανακοίνωσε πρόγραμμα που είναι αλήθεια ότι κάλλιστα θα μπορούσε να φιλοξενηθεί σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας.

 

Το συνολικό project έχει αναλάβει αποκλειστικά και μόνον ο Διονύσης Παναγιωτάκης, ο οποίος γνωρίζει όσο λίγοι το τηλεοπτικό παιχνίδι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου