Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ταλαντεύεται η γραμμή σε Open και Έθνος

Σε αίνιγμα για δυνατούς λύτες εξελίσσονται οι προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη σχετικά με την πολιτική γραμμή που θα ακολουθήσουν τόσο το Open όσο και το «’Εθνος» από εδώ και στο εξής. Βλέπετε, κατά κοινή ομολογία, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ εγκλωβίστηκε στην ενίοτε απροσχημάτιστη στήριξη που παρείχε τα προηγούμενα χρόνια στη διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και πλέον είναι αντιμέτωπος με ουκ ολίγους πονοκεφάλους.

Αφενός βλέπει να πέφτουν στο κενό τα ανοίγματα που επιχείρησε στο στενό σύστημα Μητσοτάκη και αφετέρου διαβλέπει πως μια νέα (αναγκαστική η μη) επένδυση στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ που ακόμη ψάχνουν τα πατήματά τους μετά την τριπλή εκλογική ήττα των περασμένων μηνών ενέχει σοβαρούς κινδύνους για τους γενικότερους επιχειρηματικούς σχεδιασμούς του εντός Ελλάδος. Πολλώ δε μάλλον από την στιγμή που το θέμα της οικονομικής ρευστότητας και ομαλότητας συνεχίζει να ταλανίζει το κανάλι της Παιανίας, οι ιθύνοντες του οποίου δεν γνωρίζουν ακόμη το μπάτζετ της νέας σεζόν. Δεν θα πρέπει, εξάλλου, να λησμονείται ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρεώνει τη μη ολοκλήρωση πριν από τις εθνικές κάλπες της κατά κοινή ομολογία σκανδαλώδους συμφωνίας της ΕΡΤ με τον ΠΑΟΚ για τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του ΠΑΟΚ στη Superleague, την οποία βεβαίως και ακύρωσε με συνοπτικές διαδικασίες η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο αυτό και με βάση τα όσα λένε οι γνωρίζοντες τον τρόπο που σκέφτεται ο Ιβάν Σαββίδης, τα ΜΜΕ που ελέγχει θα κρατήσουν στάση αναμονής και μετριοπαθή γραμμή στην παρούσα χρονική συγκυρία. Και αν λόγω τηλεόρασης τα στελέχη του Open ήταν ούτως ή άλλως πιο προσεκτικά το διάστημα που ακολούθησε της 7ης Ιουλίου, και το «Εθνος» δείχνει τάσεις να μετριάσει την ξεκάθαρη φιλοΣΥΡΙΖΑϊκή καταγραφή των γεγονότων. Πάντως, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, ανεξαρτήτως των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί ο πάντα ισχυρός δίαυλος επικοινωνίας των δύο πλευρών, αποτελεί δικλίδα ασφαλείας για την προστασία των κοινών τους ενδιαφερόντων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου