Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας ο Νίκος Μουτσινάς με το «Καλό Μεσημεράκι»;

Πέρυσι ήταν η χρονιά του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει το κοινό με τον σχολιασμό και την ατάκα του.

 

Ο παρουσιαστής μπορεί να άλλαξε τηλεοπτική στέγη και να ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, ωστόσο, και φέτος υπόσχεται μεσημέρια γεμάτα γέλιο με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» Και επειδή ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, μαζί του θα έχει και φέτος τη Ματίνα Νικολάου ως «Βάνια» και το συγκρότημα Alcatrash.

 

Ο Νίκος Μουτσινάς, που φόρτισε τις μπαταρίες του στις διακοπές, απολαμβάνοντας την παρέα των φίλων του, θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου. Αυτό το καλοκαίρι, μάλιστα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση, ενθουσιάζοντας τους followers του.

 

Η ανακοίνωση για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

 

Έχει ατάκα που μένει, χιούμορ που ξεχωρίζει, είναι ετοιμοπόλεμος και… έρχεται να διαταράξει την κοινή ησυχία! O Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» και πάλι! Από την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 15.00-17.00, θα εύχεται «Καλό μεσημεράκι» και θα παρουσιάζει όσα αγαπά να σχολιάζει αλλά και πρωτότυπες στήλες, με ατελείωτες εκπλήξεις και αμείωτο κέφι.

 

Από την εκπομπή δεν θα λείπει η μοναδική «Βάνια», που θα κάνει αισθητή την παρουσία της με τους ρόλους και τις απίθανες μεταμφιέσεις της. Οι Alcatrash, από την άλλη, το μουσικό συγκρότημα που συνεχώς ανεβαίνει στις προτιμήσεις του κόσμου, θα ξεσηκώνουν το κοινό με τις «πειραγμένες» μουσικές τους.

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

Και φυσικά, η χρυσή τηλεόραση, ο μοναδικός σχολιασμός των ενδυματολογικών επιλογών των επωνύμων, όλα τα αστέρια του Instagram καθώς και οι ξεχωριστοί καλεσμένοι θα συνθέτουν, καθημερινά, το πιο ανατρεπτικό δίωρο της ελληνικής τηλεόρασης.

 

πηγή: parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου