Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το νέο πρόγραμμα του Action24

Τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, ξεκινά το νέο πρόγραμμα του Action 24. Με όλες τις επιτυχημένες εκπομπές που κέρδισαν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών αλλά και με νέες ενημερωτικές εκπομπές και talk show.

Η ενημέρωση αρχίζει το απόγευμα, πριν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, με το Briefing, την ανοιχτή δημοσιογραφική σύσκεψη του action 24, που παρουσιάζει ο Γιώργος Πιέρρος καθημερινά 6.30 – 8.00 με τη συμμετοχή κορυφαίων δημοσιογράφων και αναλυτών (Γιάννης Πολίτης, Δημήτρης Τάκης, Μάκης Προβατάς, Γιώργος Μουρούτης, Λίνα Παπαδάκη, Παύλος Ελευθεριάδης, Μαριάννα Πυργιώτη, Γιάννης Αγουρίδης, Μαρίνα Ρήγου, Κώστας Πασακυριάκος, Δημήτρης Σακελλάρης).

Αμέσως μετά, ο Σταύρος Κουράκος με το Sport News παρουσιάζει την αθλητική επικαιρότητα, κάθε βράδυ, 8.00 – 9.00.

Στις 9.00 στο ανανεωμένο Brainstorming ο Σταμάτης Ζαχαρός θα έχει δίπλα του την Κατερίνα Δούκα. Μαζί θα κάνουν Brainstorming για όλα τα μεγάλα θέματα με προσκεκλημένους τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.

Στις 10.00 κάθε βράδυ από Δευτέρα – Πέμπτη, ο Γιώργος Κουβαράς με το Evening Reportπαρουσιάζει και αναλύει την ατζέντα της ημέρας. Μαζί του ο Αντώνης Παπαγιαννίδης, η Χριστίνα Κοραή, η Μαρία Καρακλιούμη, ο Παναγιώτης Δουδωνής και από αυτή τη σεζόν και ο καθηγητής και πρώην βουλευτής Δημήτρης Σεβαστάκης σε ρόλο πολιτικού σχολιαστή.

Κάθε Δευτέρα βράδυ στις 11.30 στο τραπέζι των Αντιθέσεων που παρουσιάζει ο Δημήτρης Τάκης διασταυρώνουν τα ξίφη τους τα κορυφαία πολιτικά πρόσωπα.

Κάθε Τρίτη στις 11.30 ο Γιάννης Πολίτης συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του X2 με την επισκόπηση και την ανάλυση των πολιτικών εξελίξεων και όχι μόνο, με πρόσωπα – σημεία αναφοράς.

Κάθε Τετάρτη στις 11.30 ο Μάκης Προβατάς με το «Προσοχή, εκτελούνται λόγια» σπάει τα στερεότυπα και αναδεικνύει την άλλη πλευρά επωνύμων και ανώνυμων πρωταγωνιστών της ζωής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00