Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αναβολές παραγωγών λόγω μπάτζετ εξετάζουν στο Open

Για το κλίμα της αβεβαιότητας, που συνεχίζεται στο τηλεοπτικό σταθμό του Open, ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη, διαβάσαμε στο Secret, των Παραπολιτικών, με ορατό το ενδεχόμενο να υπάρχουν σοβαρά κενά στο πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

 

Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο να ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν για το Open με σοβαρά κενά στο μέτωπο του
προγράμματος.

 

Η απροθυμία του Ιβάν Σαββίδη  να εγκρίνει το μπάτζετ για τη χρονιά που έρχεται, με φόντο τον οικονομικό εκτροχιασμό της προηγούμενης, έχουν οδηγήσει τον Αρτούρ Νταβιτιάν και το υπόλοιπο επιτελείο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ να εξετάζουν την πιθανότητα αναβολής της έναρξης συγκεκριμένων δαπανηρών παραγωγών, οι οποίες πιθανώς, αντί για τον Σεπτέμβριο, να κάνουν πρεμιέρα είτε τον προσεχή Νοέμβριο είτε στο
δεύτερο μισό της σεζόν.

 

Το ποσό που φαίνεται να απαιτείται αυτήν τη στιγμή για να δρομολογηθούν οι σχετικές διαδικασίες ανέρχεται              σε 26 εκατ. ευρώ.

 

Την ίδια ώρα, θολό παραμένει το τοπίο γύρω και από τις παραγωγές που «τρέχει» η πλευρά του Νίκου Κοκλώνη  εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών εκκρεμοτήτων στα εν λόγω projects.

 

Ταυτόχρονα, ακόμη δεν έχει ληφθεί η απόφαση για τον αριθμό των σίριαλ που θα προβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός της Παιανίας τη νέα σεζόν, ο οποίος θα είναι δραματικά μειωμένος σε σχέση με πέρυσι, αφού κάθε άλλο παρά ισχυρό στίγμα δόθηκε έναντι του ανταγωνισμού.

 

Στο πλαίσιο αυτό, αναζητούνται λύσεις για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων ξένων και πολύ φθηνότερων σειρών.

 

Σε ό,τι αφορά την ενημέρωση, στην πρωινή ζώνη των 5:30, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θα έχει θηλυκού γένους παρτενέρ από εδώ και στο εξής, με τον Γιώργο Σαραντάκο να περιορίζεται σε ρόλο σχολιαστή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου