Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δαπάνες και χασμουρητά “καίνε” το Ραδιομέγαρο

Δυσαρέσκεια Μαξίμου για ΕΡΤ

∆εδοµένη είναι, σύµφωνα µε υψηλόβαθµες κυβερνητικές πηγές, η δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίµου σχετικά µε τους χειρισµούς της ΕΡΤ στο πεδίο της Eurovision. Φυσικά, η συζήτηση επικεντρώθηκε κατά βάση στην πολυσυζητηµένη αντίδραση της Μαρίνας Σάττι, η οποία έκανε επίδειξη χασµουρητού την ώρα της συνέντευξης της εκπροσώπου του Ισραήλ στον διαγωνισµό, µε τον Παύλο Μαρινάκη να καυτηριάζει µε χαρακτηριστικό τρόπο τη συγκεκριµένη συµπεριφορά.

Το µεγάλο θέµα ήταν η απουσία ισχυρών και άµεσων ανακλαστικών από την πλευρά του Ραδιοµεγάρου, καθώς είναι πανθοµολογούµενο πως η κατάσταση δεν ξεκαθαρίστηκε έγκαιρα και ουσιαστικά, δεδοµένης της έκτασης που πήρε το περιστατικό. Πολλώ δε µάλλον από την ώρα που η περιβόητη αντίδραση της τραγουδίστριας έρχεται σε µια πολύ κρίσιµη γεωστρατηγική συγκυρία, εν µέσω της οποίας η κυβέρνηση επιχειρεί σταθερά να ενισχύσει την εικόνα της χώρας ευρύτερα και να αναδείξει ένα µετριοπαθές και υπεύθυνο προφίλ. Χώρια που, όπως σηµείωναν οι ίδιοι κύκλοι, η στάση έναντι των εµπλεκόµενων µερών είναι απολύτως δοµηµένη και συµβατή µε τα εθνικά συµφέροντα.

Εκτός, όµως, από αυτή την παράµετρο, ενστάσεις υπάρχουν και για το promotion της ελληνικής συµµετοχής από την πλευρά της κρατικής τηλεόρασης, το οποίο, παρά τις αντίστοιχες δαπάνες και τον φιλόδοξο σχεδιασµό, δεν επέφερε τα αναµενόµενα αποτελέσµατα.

Στο πλαίσιο αυτό και µε φόντο κάποιες παράλληλες παραµέτρους για τις οποίες σας έχει ενηµερώσει επανειληµµένως η στήλη (όπως το κόστος ορισµένων παραγωγών σε συνδυασµό µε το αποτύπωµά τους στην τηλεθέαση και η γενικότερη λειτουργία του ΕΡΤ News), ίσως για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό έχει τεθεί στο µικροσκόπιο του πρωθυπουργικού πυρήνα το συνολικό πλάνο των ενεργειών και των επιδόσεων του προέδρου Κωνσταντίνου Ζούλα, αλλά και της -έστω και εσχάτως αφιχθείσας στην Αγία Παρασκευή- Κατερίνας Κασκανιώτη.

Secret εφημερίδα Παραπολιτικά Σάββατο 18/5

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου