Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αλλαγή σελίδας με πολλά ριάλιτι στον ΣΚΑΙ – Ο ρόλος του Ατζούν Ιλίτζαλι

Δείτε το ρεπορτάζ

Χωρίς μυθοπλασία, αλλά με πολλά νέα ριάλιτι κι επιστροφές από το παρελθόν θα υποδεχθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο ΣΚΑΪ. Όπως είναι φυσικό, βασικό ρόλο στο πρόγραμμα του σταθμού θα έχει ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Η αρχή έγινε το βράδυ του Σαββάτου με την επαναφορά του παιχνιδιού «My Man Can», το οποίο παρουσιάζει ο Φάνης Λαμπρόπουλος, και είχε προβληθεί και παλαιότερα με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιανό.

Στην πρεμιέρα του σημείωσε διψήφια νούμερα τηλεθέασης και συγκεκριμένα 11,3% στο σύνολο και το ίδιο ακριβώς και στο δυναμικό κοινό.

 

Τα νέα ριάλιτι που θα δούμε στο ΣΚΑΙ

Μέσα στο καλοκαίρι θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη δύο ριάλιτι, καθώς ο ΣΚΑΪ θα έχει καινούριο πρόγραμμα και την καλοκαιρινή περίοδο. Στη ζώνη των 21.00 θα προβάλλεται το νέο καθημερινό μαγειρικό ριάλιτι «Cash Kitchen», το οποίο εστιάζει στην έξυπνη μαγειρική.  Δώδεκα παίκτες πρέπει να αποδείξουν το μαγειρικό ταλέντο τους, έχοντας απέναντί τους τρεις κριτές, τον παρουσιαστή και το τηλεοπτικό κοινό.

Αμέσως μετά, σε καθημερινή βάση, θα ακολουθεί νέος κύκλος του ριάλιτι σχέσεων «Power of Love». Είχε προβληθεί τη σεζόν 2018-2019 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου. Τώρα, ακούγονται τα ονόματα της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη.

Από την επόμενη σεζόν επιστρέφει το «The Voice». Στη μία από τις τέσσερις κόκκινες καρέκλες του talent show θα καθίσει ο Σάκης Ρουβάς, σε μια δεύτερη ίσως επιστρέψει ο Κωστής Μαραβέγιας και πλέον αναζητούνται οι υπόλοιποι coaches. Παρουσιαστής των lives θα είναι ο Γιώργος Λιανός.

Το «My Style Rocks» ρίχνει αυλαία στο τέλος της φετινής σεζόν. Θα αντικατασταθεί από νέο ριάλιτι μόδας με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, η οποία βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις με το κανάλι για ένα καινούριο πρότζεκτ μόδας, το οποίο συνδυάζει «Shopping Star» και «My Style Rocks».

Τρία παιχνίδια επιβίωσης αναμένονται προσεχώς στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ . Το πρώτο είναι το «Exathlon», δηλαδή, ένα τύπου «Survivor», με ελάχιστα στοιχεία ριάλιτι και πολύ δύσκολες αγωνιστικές διαδικασίες και το δεύτερο ένα νέο πρότζεκτ, το «Tempting Fortune». Πρόκειται, επίσης, για ριάλιτι δράσης, στο οποίο δώδεκα παίκτες πραγματοποιούν ένα οδοιπορικό κι έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλες προκλήσεις.

Τέλος, στο β’ μισό της επόμενης σεζόν, από τον Φεβρουάριο του 2025, αναμένεται κι ένας νέος κύκλος του «Survivor».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 20/5/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου