Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Φωτιές Λιβάνη σε ΣΥΡΙΖΑ, “ζόρια” για Ακριβοπούλου – Καψώχα

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ρεπορτάζ του Secret, των Παραπολιτικών, για την μεταστροφή της εφημερίδας «Νέα Σελίδα», σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, το δημοσίευμα, κάνει ειδική αναφορά στο τελευταίο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, συμφερόντων, της οικογένειας Λιβάνη, το οποίο είναι ιδιαίτερα επικριτικό τόσο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσο και για τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

 

Πριν αλέκτορα φωνήσαι, η στήλη επιβεβαιώθηκε απόλυτα σχετικά με τη στροφή 360 μοιρών που σημειώθηκε στην περίπτωση της εφημερίδας «Νέα Σελίδα».

 

Το φύλλο, το οποίο διευθύνει ο εκδότης και πρώην υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΗλίαςΛιβάνης ), κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή με ένα πρωτοσέλιδο θέμα που είχε τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς πυξίδα και βηματισμό» και υπότιτλο «Χαλαρότητα στην Κ.Ο., γκρίνιες και στη μέση ο Τσίπρας».

 

Μάλιστα, το εν λόγω «χτύπημα» συνοδευόταν από μια φωτογραφία ενός εντόνως προβληματισμένου και αγχωμένου πρώην πρωθυπουργού. Με τον τρόπο αυτόν, η πλευρά του εκδότη κατέ-στησε σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τον ρόλο κομπάρσου που του είχε αποδώσει το σύστημα Τσίπρα, τόσο στο μέτωπο της απορρόφησης των διαφημιστικών κονδυλίων όσο και σε αυτό της παροχής πληροφόρησης, προκειμένου να πριμοδοτείται απροσχημάτιστα η«Documento» του Κώστα Βαξεβάνη.

 

Οπως έγραφε το «S», πρόθεση του Ηλία Λιβάνη είναι η άσκηση κριτικής με τη λογική των ίσων αποστάσεων σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση και περαιτέρω στήριξη του Κινήματος Αλλαγής. Το ερώτημα που τίθεται, πλέον, είναι τι θα συμβεί με τους δημοσιογράφους της εφημερίδας, οι οποίοι είναι απόλυτα ταυτισμένοι με την Κουμουνδούρου, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τους Κατερίνα Ακριβοπούλου  και Σωτήρη Καψώχα, οι οποίοι βρέθηκαν στο στελεχικό δυναμικό του εντύπου με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Το πιθανότερο σενάριο, με φόντο τη στάση του εκδότη, είναι πως πολύ σύντομα θα διαχωρίσουν τη θέση τους και θα αποχωρήσουν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου