Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τέλος η “Τάτι” και το “T-Live” από τον Alpha

Ολοκληρώνεται φέτος η συνεργασία της Στεφανίδου με το κανάλι

Σε συναινετικό διαζύγιο προχώρησαν το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Alpha.

Η Άρτεμις Δήμου, διευθύντρια Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Alpha, τομέα στον οποίο υπάγεται η εκπομπή «TLive», είχε επικοινωνία με την Τατιάνα Στεφανίδου, ανακοινώνοντάς της πως η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν.

Επί της ουσίας, το κανάλι αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει το «+1» στο τρέχον συμβόλαιο της παρουσιάστριας.

 

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: “Καμπάνα” 95.000 ευρώ από το ΕΣΡ στο “T-Live”

 

Τι λένε οι πληροφορίες για το “διαζύγιο”

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση της Τατιάνας Στεφανίδου με τον όμιλο Alpha – Star παραμένει καλή. Το νέο αυτό τηλεοπτικό διαζύγιο ήταν αποτέλεσμα συζητήσεων εντός του σταθμού εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Το κανάλι επιθυμεί να αλλάξει τη φυσιογνωμία της μεσημεριανής του ζώνης για την επόμενη σεζόν, με πήγες του σταθμού να κάνουν λόγο για «στρατηγική αναδιάρθρωση».

Βέβαια, δεν βοήθησαν καθόλου και τα νούμερα τηλεθέασης του «TLive», που ήταν αρκετά χαμηλά στο δυναμικό κοινό.

 

Δείτε επίσης: Νίκος Μουτσινάς: Τα νεότερα για το come back στην τηλεόραση

 

Η ενημέρωση δίνει την “θέση” της στην ψυχαγωγία

Από την άλλη, θα πρέπει να επισημανθεί πως ήταν μια χαμηλού κόστους εκπομπή. Από τη νέα σεζόν η μεσημεριανή ζώνη του Alpha αλλάζει ύφος και η ενημέρωση δίνει τη σκυτάλη στην ψυχαγωγία.

Στόχος, η προσέλκυση περισσότερων εσόδων μέσω των διαφημίσεων, καθώς είναι γνωστό πως η ψυχαγωγία παραδοσιακά αποφέρει στους τηλεοπτικούς σταθμούς περισσότερα κέρδη σε σχέση με την ενημέρωση.

Αυτό που δεν έχει αποφασιστεί προς το παρόν είναι αν η νέα ψυχαγωγική εκπομπή θα είναι ζωντανή ή κάποιο μαγνητοσκοπημένο format, με το δεύτερο σενάριο να είναι και το επικρατέστερο.

Μέχρι στιγμής, πηγές του Alpha δεν επιβεβαιώνουν πληροφορίες που θέλουν τον Νίκο Μουτσινά να αναλαμβάνει την απογευματινή ζώνη του σταθμού με καθημερινή σχολιαστική εκπομπή.

Βέβαια, ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις για νέα συνεργασία με τον Alpha, κατά πάσα πιθανότητα για late night εκπομπή. Αυτό που μένει να φανεί είναι ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Τατιάνας Στεφανίδου.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 13/5/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου