Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στον αέρα Στάη και ενημέρωση στο OPEN

Έντονο είναι το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στο Open του Ιβάν Σαββίδη τόσο για το μέλλον ενημερωτικών εκπομπών όσο και για το μέλλον κάποιων δημοσιογράφων, όπως διαβάσαμε στο Secret των Παραπολιτικών.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα:

“Συνεχίζεται το κλίμα αβεβαιότητας στο Open του Ιβάν Σαββίδη με φόντο την αναβλητικότητα που παρατηρείται σε ό,τι αφορά την έγκριση του μπάτζετ της νέας σεζόν από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Μοναδική σταθερά,μέχρι στιγμής, το γεγονός ότι ο στενός του συνεργάτης, Αρτούρ Νταβιντιάν, έχει δώσει σαφή εντολή στον διευθυντή Προγράμματος, Νίκο Κάλη, και τον διευθυντή Ενημέρωσης, Δημήτρη Μιχαλέλη (φωτ.αριστερά), για περικοπές σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού, προκειμένου να υπάρξει ισορροπία σε σχέση με τα οικονομικά της χρονιάς που πέρασε, όπου, αφενός, δημιουργήθηκε τρύπα και, αφετέρου, η καταγραφή της τηλεθέασης ήταν αντιστρόφως ανάλογη με τα ποσά που δαπανήθηκαν.

Εκτός από το ψυχαγωγικό κομμάτι, στο οποίο το κενό του Νίκου Μουτσινά, που μετακόμισε στον ΣΚΑΪ, φαντάζει δυσαναπλήρωτο, στον αέρα βρίσκεται και ο ενημερωτικός τομέας, καθώς ακόμη δεν υπάρχουν νεότερα ούτε
για τη ζώνη 7-10 ούτε για τον ακριβή ρόλο της Ελλης Στάη, η οποία θα παραδώσει τη σκυτάλη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στη Νίκη Λυμπεράκη.

Σχετικά με την άλλοτε «σιδηρά κυρία» των ειδήσεων, το ενδεχόμενο να συνεχίσει ως σχολιάστρια στο καθημερινό κεντρικό δελτίο απομακρύνεται οριστικά, με το μοναδικό υλοποιήσιμο σενάριο να αφορά πλέον (αν και εφόσον συνεχίσει στην Παιανία) τη συνέχιση του εβδομαδιαίου βραδινού talk show υπό τον τίτλο «Open mind».

Εξαίρεση συνιστά η εκπομπή που θα ξεκινά στις 5.30 το πρωί, για την παρουσίαση της οποίας έχουν «κλειδώσει» ήδη ο Γιάννης Σαραντάκος, η Ανθή Βούλγαρη και η Ιρώ Ράντου, καθώς και το δελτίο του Σαββατοκύριακου, στο οποίο παραμένει η Στέλλα Γκαντώνα.

Την ίδια ώρα, εξαιρετικά αναβαθμισμένος σε σχέση με πέρυσι εμφανίζεται στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου ο επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας της Dimera, Αρης Μηλιώνης, το πεδίο αρμοδιοτήτων του οποίου διευρύνεται συνεχώς.”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου