Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νέες επαφές Τσίπρα με οικογένεια Κόκκαλη

Ένα ενδιαφέρον, ρεπορτάζ, για τις σχέσεις του τέως Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της οικογένειας Κόκκαλη, διαβάσαμε στο “Secret”, των Παραπολιτικών,΄όσον αφορά την εμπλοκή της στο μιντιακό τοπίο και ειδικά στο φιλοΣΥΡΙΖΑΪΚΑ μέσα.

 

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

 

ΣΕ ΝΕΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ εισέρχονται οι ούτως ή άλλως στενές επαφές της πλευράς Τσίπρα με την οικογένεια Κόκκαλη.

 

Όπως πληροφορείται η στήλη, μετά τις εθνικές εκλογές έχει υπάρξει τουλάχιστον μία συνάντηση κορυφής προκειμένου να ιχνηλατηθεί το πεδίο για την εμπλοκή των Σωκράτη και Ντίνου Κόκκαλη στο μιντιακό τοπίο, ενισχύοντας τους πόλους στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ. Το καινούργιο στοιχείο στην όλη υπόθεση έχει να κάνει με το σενάριο διεκδίκησης της μίας ορφανής τηλεοπτικής άδειας, που «αραχνιάζει» στα συρτάρια του ΕΣΡ και την οποία βλέπουν στην Κουμουνδούρου ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την εξασφάλιση ενός φίλα προσκείμενου πόλου στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης.

 

Σημειώνεται πως η παράμετρος αυτή είναι άσχετη με όσα έχει ήδη γράψει το «S» για τα περί νέου κύκλου χρηματοδότησης του Kontra από τον Ντίνο Κόκκαλη.

 

Βασικός παράγοντας στην εξίσωση των σχετικών αναζητήσεων είναι, βεβαίως, και το θολό τοπίο που επικρατεί
γύρω από τις διαθέσεις του Ιβάν Σαββίδη σε ό,τι αφορά την παρουσία του στα εγχώρια ΜΜΕ.

 

Βλέπετε, στην ηγετική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα ήθελαν να σκεφθούν καν το
ενδεχόμενο να στερηθούν τις υπηρεσίες ενός απόλυτα ελεγχόμενου καναλιού στην προσπάθειά τους να
αποδομήσουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

 

Την ίδια ώρα, πάντως, φαίνεται πως οι ζυμώσεις με την οικογένεια δεν σταματούν εκεί, καθώς, σύμφωνα με τουςβ γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στην Κουμουνδούρου, με φόντο το κοινό ενδιαφέρον για τη μείωση των ερεισμάτων της Ν.Δ. στην κοινωνία, εντείνονται οι συζητήσεις για την ολική επαναφορά του Flash της οικογένειας Κόκκαλη, ως αντίβαρο στην αναστολή της λειτουργίας του News 247 του Δημήτρη Μάρη, γεγονός που απογοήτευσε ιδιαίτερα τον τέως πρωθυπουργό.

 

Με βάση, μάλιστα, τα λεγόμενα των εν λόγω κύκλων, είναι ορθάνοικτο το ενδεχόμενο έμμεσης εμπλοκής της πλευράς Κόκκαλη και στον φιλοΣΥΡΙΖΑϊκό Τύπο με την ενίσχυση συγκεκριμένων εφημερίδων, που, όπως γίνεται εμφανές από την 8η Ιουλίου και μετά, θα εξακολουθούν να εξυπηρετούν τη σκληρή γραμμή του συστήματος Τσίπρα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου