Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στην ΕΡΤ Sports και διαδικτυακά το Grand Prix της Ουγγαρίας

Μία εβδομάδα μετά τον συναρπαστικό αγώνα του Χόκενχαϊμ, η Formula 1 ταξιδεύει ανατολικά για το Grand Prix της Ουγγαρίαςστην πίστα του Χανγκαρόρινγκ, το τελευταίο Grand Prix πριν από την καλοκαιρινή ανάπαυλα του Αυγούστου.

Οι ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές, καθώς και ο αγώνας του Grand Prix της Ουγγαρίας θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡT Sports και από τα διαδικτυακά Μέσα της ΕΡΤ. Υπενθυμίζεται, ότι το περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο για 7 ημέρες στα ψηφιακά Μέσα της ΕΡΤ (υβριδική τηλεόραση, WebTV κ.ά.).

Ο αγώνας του Ουγγρικού Grand Prix θα μεταδοθεί την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, στις 16:10 (απευθείας σύνδεση με την πίστα του Χανγκαρόρινγκ από τις 15:50).

Στην περιγραφή και στο σχολιασμό, θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένη στο στούντιο της ΕΡΤ, η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ.

Η άνοδος της Red Bull τον τελευταίο μήνα έχει δώσει μερικούς πολύ απρόβλεπτους και θεαματικούς αγώνες, ενώ έχει ανατρέψει ελαφρώς τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα. Ο Μαξ Φερστάπεν πέρασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στην κατάταξη των οδηγών, 22 μόλις βαθμούς πίσω από τον Βάλτερι Μπότας, ενώ η Red Bull βρίσκεται αντιστοίχως μόλις 44 βαθμούς πίσω από τη Ferrari στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Και το κυριότερο; Το Χανγκαρόρινγκ είναι μια πίστα, στην οποία ανέκαθεν τα μονοθέσια της αυστριακής ομάδας ευνοούνταν λόγω της πολύ καλής αεροδυναμικής τους απόδοσης. Άραγε θα δούμε τον Φερστάπεν να πετυχαίνει άλλη μία νίκη και να μειώνει κι άλλο τη διαφορά του από τον Μπότας, μετατρεπόμενος έτσι στον παράγοντα Χ του φετινού πρωταθλήματος;

Ή μήπως ήρθε η στιγμή της Ferrari να σημειώσει την πρώτη της νίκη; Τα ιταλικά μονοθέσια έχουν δείξει στους τελευταίους αγώνες ότι έχουν την ταχύτητα για να απειλήσουν τις Mercedes, με την πρώτη θέση να ξεφεύγει από τα χέρια τους για διάφορους λόγους (στον Καναδά ο Φέτελ έχασε τη νίκη μετά την τιμωρία που δέχθηκε, στην Αυστρία ο Λεκλέρ έχασε την πρωτιά στον τελευταίο γύρο από τον Φερστάπεν, ενώ στη Γερμανία ο Φέτελ, εκμεταλλευόμενος και τα λάθη των αντιπάλων του, τερμάτισε στη δεύτερη θέση από την τελευταία που ξεκίνησε λόγω των μηχανικών προβλημάτων που αντιμετώπισε στις κατατακτήριες δοκιμές).

Δεν θα έπρεπε βέβαια κανείς να αψηφά τη Mercedes, η οποία παραμένει το αδιαμφισβήτητο φαβορί. Τα «Ασημένια Βέλη» εξακολουθούν να είναι τα μονοθέσια που όλοι θέλουν να κερδίσουν, και στην Ουγγαρία θα φέρουν σημαντικές αναβαθμίσεις, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα υπερθέρμανσης που αντιμετωπίζουν στις υψηλές θερμοκρασίες (και οι οποίες αναμένεται να επικρατήσουν ως συνήθως στο Χανγκαρόρινγκ).

ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ – ΩΡΑΡΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ελεύθερες Δοκιμές 1: 12:00-13:30

Ελεύθερες Δοκιμές 2: 16:00-17:30

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ελεύθερες Δοκιμές 3: 13:00-14:00

Κατατακτήριες Δοκιμές: 16:00-17:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Αγώνας: 16:10 (απευθείας σύνδεση με την πίστα του Χανγκαρόρινγκ από τις 15:50).

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00