Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Οι σκέψεις του Βασίλη Παπαδρόσου για τον ΣΚΑΪ – Οι ζυμώσεις για το 12-2 και τα πρώτα ονόματα

Δείτε το ρεπορτάζ

Ειληµµένη θα πρέπει να θεωρείται η απόφαση της διοίκησης του ΣΚΑΪ για την επιστροφή της ενηµέρωσης στη ζώνη 12-2 του καθηµερινού προγράµµατος του καναλιού, καθώς είναι πια πανθοµολογούµενο πως σε ό,τι αφορά τη Φαίη Σκορδά, είτε θα βρεθεί µια εναλλακτική για τη µετακίνησή της σε άλλη ώρα, είτε η δηµοφιλής παρουσιάστρια θα αναζητήσει άλλη τηλεοπτική στέγη.

Στόχος είναι να αξιοποιηθεί η δυναµική των «Αταίριαστων», προκειµένου το νέο ενηµερωτικό concept να ξεκινά µε µια ικανοποιητική δεξαµενή στο σύνολο του κοινού και να µπορέσει στη συνέχεια να αυξήσει -κατά το δυνατόν- τα προβληµατικά ποσοστά που καταγράφει το σύνολο των εκποµπών του σταθµού του Νέου Φαλήρου στο δυναµικό κοινό.

 

Δείτε επίσης: Η νέα ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ – Ποιο πρόσωπο θα την αναλάβει;

 

Ο στόχος του Βασίλη Παπαδρόσου και της διοίκησης

Ως εκ τούτου, πρόθεση του Βασίλη Παπαδρόσου και της διοίκησης είναι να στηθεί µια πιο φρέσκια εικόνα, µε νέα πρόσωπα, τα οποία θα µπορούν να εξυπηρετήσουν αυτή τη στόχευση.

Δεν είναι τυχαίο ότι αρχικά συζητήθηκε η προοπτική αξιοποίησης στο µέτωπο της παρουσίασης ενός διδύµου νέων δηµοσιογράφων από τη δεξαµενή του υπάρχοντος στελεχιακού δυναµικού, κάτι που το κανάλι είχε πράξει και στο παρελθόν.

Ωστόσο, ο µεγάλος ανταγωνισµός της ζώνης και κυρίως η επιθυµία για άµεσα αποτελέσµατα οδηγούν στην κατεύθυνση µεταγραφών εκτός καναλιού, µε το όνοµα της Αναστασίας Γιάµαλη να έχει πέσει για τα καλά στο τραπέζι των ιθυνόντων του ΣΚΑΪ, µεταξύ άλλων και για την εν λόγω υπό σύσταση εκποµπή.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 30/3/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου