Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Eurovision 2024: Ανατροπή στα στοιχήματα – Ποια χώρα πέρασε πρώτη

Σε ποια θέση βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος;

Τις τελευταίες μέρες έγιναν ανακατατάξεις στους πίνακες των προγνωστικών για την Eurovision 2024.

Μετά τις πρώτες live εμφανίσεις ορισμένων καλλιτεχνών, φαίνεται πως οι προτιμήσεις των γραφείων στοιχημάτων άλλαξαν, υποδεικνύοντας έναν νέο διεκδικητή της νίκης στον διαγωνισμό.

Οι 26 από τους 37 καλλιτέχνες που θα ανέβουν τον Μάιο στη σκηνή του Μάλμε της Σουηδίας, έδωσαν το παρών το βράδυ του Σαββάτου 30/3 στο καθιερωμένο Eurovision Pre Party, που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη. Για ορισμένους από αυτούς ήταν η πρώτη φορά που ερμήνευαν ζωντανά το τραγούδι τους στο κοινό και απ’ ό,τι φαίνεται αυτό το στοιχείο πυροδότησε μία σειρά από ανακατατάξεις στα προγνωστικά για τη νίκη.

 

Δείτε επίσης: Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: “Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, ελπίζω να σας κάνω περήφανους”

 

Το φαβορί για τη νίκη

Παρότι η Κροατία κατείχε για παραπάνω από έναν μήνα την πρώτη θέση ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να σηκώσει το τρόπαιο στο Μάλμε, η Ελβετία έκανε την ανατροπή, 40 ημέρες πριν τον Μεγάλο Τελικό.

Ο 23χρονος Nemo, διαγράφοντας μία ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα με το ανατρεπτικό του τραγούδι «The Code», είναι τελικά ο επικρατέστερος για να κερδίσει τον διαγωνισμό, φέρνοντας στη χώρα του το τρόπαιο για τρίτη φορά μετά από 36 χρόνια.

 

Δείτε ακόμη: Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι στον β’ ημιτελικό

 

Το top10 και η θέση Ελλάδας – Κύπρου

Την πρώτη πεντάδα στα γραφεία στοιχημάτων συμπληρώνουν η Κροατία, η Ιταλία, η Ουκρανία και η Ολλανδία, ενώ λίγο πιο πίσω ακολουθούν το Βέλγιο και η Γαλλία στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα.

Η Ελλάδα υποχώρησε μία θέση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και έτσι η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται πλέον 8η, με την πρώτη 10άδα να συμπληρώνουν το Ισραήλ και η Σουηδία.

Η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το «Liar» φιγουράρουν στην 25η θέση.

Ελλάδα, Κύπρος, Γαλλία, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν, Εσθονία, Γεωργία, Ισραήλ, Λουξεμβούργο, Ολλανδία και Νορβηγία απείχαν από το event.

Το δεύτερο και τελευταίο Eurovision Pre Party θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ στις 13/4, με την παρουσία αρκετών καλλιτεχνών.

 

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Πόσο κόστισαν τα ρούχα της Μαρίνας Σάττι;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου