Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Το “παζλ” της Μετά-Αυτιά εποχής στον ΣΚΑΪ – Η προσωρινή λύση εκ των έσω

Οι φήμες για την αντικατάσταση του Γιώργου Αυτιά στην ενημερωτική εκπομπή του στον ΣΚΑΪ οργιάζουν

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση αντικατάστασης του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, από τη στιγµή που ο πολύπειρος δηµοσιογράφος θα αφήσει το τιµόνι της επί χρόνια επιτυχηµένης εκποµπής του, προκειµένου να δώσει τη µάχη για µια έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο µέσω του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου.

Στα µέσα της εβδοµάδας ακούστηκε το σενάριο περί βολιδοσκόπησης της Φαίης Μαυραγάνη από την πλευρά του καναλιού του Νέου Φαλήρου, µε τη στήλη να είναι σε θέση να γνωρίζει ότι έχουν γίνει ήδη κάποιες διερευνητικές συζητήσεις.

 

Οι φήμες για την αντικατάσταση του Γιώργου Αυτιά από την Φαίη Μαυραγάνη

Ωστόσο, η παρακαταθήκη του Γ. Αυτιά καθιστά εξαιρετικά προσεκτική τη διοίκηση στις όποιες κινήσεις της, ενώ και η ίδια η δηµοσιογράφος έχει εν ενεργεία συµβόλαιο µε τον ΑΝΤ1.

Εξάλλου, αν και η παρουσιάστρια της ανταγωνιστικής εκποµπής του καναλιού του Αµαρουσίου θα µπορούσε να αποτελέσει µια προφανή επιλογή και ως εκ τούτου ο ΣΚΑΪ να µπει σε διεξοδικές επαφές µαζί της, ουδείς θα πρέπει να αγνοεί την εκτίµηση της οποίας χαίρει στους κόλπους της διοίκησης του ΑΝΤ1, καθώς και τη φηµολογία που αναπτύχθηκε εσχάτως σχετικά µε πιθανό ενδιαφέρον του Alpha, όπου ως γνωστόν εργάζεται ο σύζυγός της, Νίκος Μάνεσης.

 

Η αναβάθμιση των δημοσιογράφων

Σε κάθε περίπτωση, απόλυτη προτεραιότητα µέχρι στιγµής για την Εύη Κουτσαυτάκη είναι η κάλυψη του κενού του Γιώργου Αυτιά µέχρι τις ευρωεκλογές.

Σε αυτή τη συγκυρία, η προοπτική που φαίνεται να κερδίζει έδαφος (λόγω της αρχικής άρνησης του Ακη Παυλόπουλου, αλλά και των σκέψεων για αξιοποίηση της Νατάσας Γιάµαλη, που φέρεται να µετακοµίζει από το Kontra σε άλλα ενηµερωτικά concepts) είναι η αναβάθµιση δηµοσιογράφων του τηλεοπτικού σταθµού, όπως ο Αντώνης Κρητικός, η Πηνελόπη Γκάλιου και η Ναντίν Χαρδαλιά, οι οποίοι θα κληθούν, αν προχωρήσει περαιτέρω η σχετική επιλογή, να παρουσιάσουν την πρωινή ενηµερωτική εκποµπή του Σαββατοκύριακου µέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Πάντως, ένα άκρως ενδιαφέρον στοιχείο που φέρνουν στην εξίσωση οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις στο Νέο Φάληρο έχει να κάνει µε το γεγονός ότι µέχρι τη στιγµή που θα υπάρξουν οι προεκλογικοί περιορισµοί αναφορικά µε τις εµφανίσεις των υποψήφιων ευρωβουλευτών στα ΜΜΕ ο Γιώργος Αυτιάς δεν έχει κανένα εµπόδιο να συµµετέχει ως καλεσµένος στην εκποµπή που παρουσιάζει όλα αυτά τα χρόνια…

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο “Secret” της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 16/3/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου