Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Ιβάν αποφάσισε να κρατήσει το Open

Μετά από αρκετή σκέψη και έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα μπροστά του, ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, φέρεται ότι κατέληξε να παραμείνει στην τηλεοπτική μπίσνα. Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες που τον ήθελαν να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποεπενδύσει, τόσο από την τηλεόραση, όσο και από τα έντυπα δεν ευσταθούν πλέον. Ο ομογενής επιχειρηματίας έχοντας δαπανήσει αρκετά εκατομμύρια, θεωρεί ότι θα ήταν τουλάχιστον ριψοκίνδυνο σ’ αυτή την φάση, που δεν διαθέτει «άκρες» – παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα- στη νέα κυβέρνηση, να αποχωρήσει από τα Media.

 

 

Απεναντίας πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχει αναγκαιότητα ακόμη και για την διατήρηση της κυκλοφορίας του «Έθνος», το οποίο είναι αλήθεια ότι δεν έχει καμία ουσιαστική επιρροή, πέραν του πρωτοσέλιδου. Ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης, έχοντας νοοτροπία Ρώσου, πιστεύει ότι μέσα από την δύναμη των media, μπορεί να καταφέρει να προσεγγίσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πάντως ανεξάρτητα από τους όποιους σχεδιασμούς κάνει, η αλήθεια είναι ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, αντιλαμβάνεται ότι ακόμη και στην περίπτωση που θα αποφάσιζε να πουλήσει κανάλι και εφημερίδες, δύσκολα θα βρίσκονταν ενδιαφερόμενος για να τα αγοράσει. Πέραν τούτου, πληροφορίες της στήλης αναφέρουν  ότι ο Ιβάν Σαββίδης, είχε συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αφού του θύμισε την τροπολογία που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση για την ΣΕΚΑΠ, του ζήτησε να παραμείνει ενεργός στα media.

 

 

Απολύτως λογικό αφού πλέον ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, αντιλαμβάνεται ότι με εξαίρεση το Open και το Documento, δεν έχει καμία επιρροή στο μιντιακό τοπίο. Κι’ αρχίσει να πληρώνει κανονικά την εκτύπωσή της, η κομματική «Αυγή», τότε θα μείνει και χωρίς επίσημη ντουντούκα. Σε σχέση πάντως με το Open ο Ιβάν Σαββίδης, έχει συνδέσει το μέλλον του καναλιού και με τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων του Mega, στον οποίο θα συμμετάσχει με γενναία προσφορά

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member