Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τίτλοι τέλους για όλες τις σειρές του ALPHA

Δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με την “Μουρμούρα”

Σε ολικό ανασχεδιασμό του προγράμματός του προχωρά ο Alpha όσον αφορά τη βραδινή του ζώνη για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Τα νέα δεδομένα θέλουν όλες τις σειρές που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή να ολοκληρώνονται.

Ένα ερωτηματικό παραμένει μόνο για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που είναι και η μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

 

Οι σειρές που ρίχνουν αυλαία

Για τον «Σασμό», μέχρι τα Χριστούγεννα υπήρχε η σκέψη να πάει και για τέταρτη σεζόν, αν και ο φετινός κύκλος έχει τον υπότιτλο «Επίλογος». Τελικά, κανάλι και εταιρεία παραγωγής έχουν αποφασίσει το οριστικό τέλος της σειράς τον Ιούνιο και σε αυτό έπαιξε κυρίως ρόλο η αλλαγή της πολιτικής του ΕΚΟΜΕ όσον αφορά τις χρηματοδοτήσεις των σειρών από δω και πέρα, καθώς το ποσό θα μειώνεται πολύ από το δεύτερο κύκλο και μετά και σχεδόν θα εξανεμίζεται στη συνέχεια. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ένας τέταρτος κύκλος της σειράς θα έμενε χωρίς χρηματοδότηση.

Τώρα, εξετάζεται το σενάριο να μεταφερθεί στη συχνότητα του Alpha ένα νέο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και συγκεκριμένα η «Εξομολόγηση».

Τίτλους τέλους θα ρίξουν επίσης το «Προξενιό της Ιουλίας», αλλά και η καθημερινή σειρά «ο παράδεισος των κυριών».

Ήδη το κανάλι επεξεργάζεται σενάρια που έχει στα χέρια του για να δώσει το «πράσινο φως» σε καινούριες δραματικές σειρές.

Η «Μουρμούρα» είναι το μεγάλο ερωτηματικό που θα πάρει σύντομα απάντηση, καθώς έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μεταξύ της παραγωγής και των ηθοποιών.

Όπως όλα δείχνουν, φινάλε θα γράψει φέτος και η αστυνομική σειρά «Σκαραβαίος», με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη.

 

Δείτε επίσης: Από τον Alpha, παρουσιαστής στο Mega ο Μελέτης Ηλίας;

 

Ποιες θα δούμε και του χρόνου;

Αντίθετα, θα επιστρέψουν με δεύτερο κύκλο ο «Γιατρός» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και η κωμωδία «Φόνοι στο Καμπαναριό».

Ο Alpha έχει ήδη εγκρίνει δύο σειρές για την επόμενη σεζόν: Η πρώτη είναι η ελληνική εκδοχή του «Mother», σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου και η δεύτερη η νέα κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», που θα σατιρίζει όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια των γυρισμάτων των ελληνικών σειρών.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 26/2/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου