Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Eurovision 2024: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από το τραγούδι της Κύπρου

Η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 29/2

Η Σίλια Καψή (Silia Kapsis) θα είναι η εκπρόσωπος της Κύπρου στον 68ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Liar, που έχει συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Πρόκειται για μία ανανεωμένη version του ίδιου τραγουδιού, με το οποίο διεκδίκησε την εκπροσώπηση της Ελλάδας πέρσι η Melissa Mantzoukis, το οποίο δεν ακούσαμε ποτέ σε επίσημη κυκλοφορία.

Το πρωί της Πέμπτης (22/2), το ΡΙΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser λίγων δευτερολέπτων από το video clip του τραγουδιού, το οποίο είναι γυρισμένο εν μέρει σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο της Λευκωσίας.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Instagram βλέπουμε τη Σίλια Καψή ντυμένη στα χρυσά να χορεύει και να τραγουδά στο lobby ενός ξενοδοχείου. Το Liar είναι ένα pop χορευτικό κομμάτι, που αναμένεται να ξεσηκώσει τους Eurofans σε όλο τον κόσμο.

Όπως έχει ανακοινωθεί από το ΡΙΚ τις προηγούμενες ημέρες, η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 29/2, ενώ υπενθυμίζεται πως η Κύπρος διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του Α’ Ημιτελικού στη φετινή Eurovision, που θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας.

Θα ακολουθήσουν ο Β’ Ημιτελικός στις 9 Μαΐου και στον οποίο διαγωνίζεται η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και φυσικά ο Μεγάλος Τελικός στις 11 Μαΐου.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου