Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ΑΝΤ1, Alpha και ΣΚΑΪ “πολιορκούν” τον Νίκο Μουτσινά

Δείτε το ρεπορτάζ

Η περίοδος που θα αποφασίσει το τηλεοπτικό του μέλλον ξεκινά για τον Νίκο Μουτσινά.

Πλέον, ο γνωστός παρουσιαστής, που φέτος επέλεξε να απέχει από τη μικρή οθόνη, έχει στα χέρια του τις προτάσεις όλων των τηλεοπτικών σταθμών και τις μελετά, προκειμένου να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη.

Μήνες πριν τον είχε προσεγγίσει η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη για τη συμμετοχή του σε κάποιο από τα καινούρια πρότζεκτ της εταιρείας παραγωγής, ωστόσο τελικά οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία.

 

Δείτε επίσης: Νίκος Μουτσινάς: Ο όρος που ακούγεται ότι θέτει για να γυρίσει στην τηλεόραση

 

Τα νεότερα για τα κανάλια που τον διεκδικούν

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, λοιπόν, ο ΑΝΤ1 έχει προτείνει τη συμμετοχή του Νίκου Μουτσινά σε θέση κριτή στην επιστροφή του «Your Face Sounds Familiar» από την επόμενη σεζόν, ενώ το κανάλι θα τον έβλεπε και στη θέση του παρουσιαστή των «Προδοτών».

Από τον Alpha η προσέγγιση αφορά στην παρουσίαση του «Deal» και βραδινής stand up comedy σατιρικής εκπομπής, όπως ήταν παλαιότερα το «Nικ Ο’ Κλοκ», προσαρμοσμένο όμως στο σήμερα.

Με πρόταση προς τον παρουσιαστή έχει επανέλθει και ο ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου επιθυμεί και πάλι ο Νίκος Μουτσινάς να παρουσιάσει καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος ετοιμάζει παράλληλα και την κινηματογραφική του ταινία, θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για την τηλεοπτική του επάνοδο πριν από το Πάσχα.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “On Time” στις 19/2/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου