MediaNews

Ολοταχώς για λουκέτο του Ημερήσιου Έθνους

Το πείραμα των αλλαγών σε διευθυντικό επίπεδο δεν πέτυχε και στον όμιλο Σαββίδη υπάρχει προβληματισμός για το Έθνος. Πλέον το ενδεχόμενο να ανασταλεί η κυκλοφορία του Ημερήσιου Φύλλου με διατήρηση του Κυριακάτικου και προσπάθεια ενίσχυσης της ιστοσελίδας είναι περισσότερο πιθανά από ποτέ. Ο ομογενής επιχειρηματίας, έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι η συνέχιση της κυκλοφορίας του ημερήσιου Έθνους, θα έχει ένα ιδιαίτερα υψηλό κόστος για την τσέπη του, που προσεγγίζει τα 3 εκ. σε ετήσια βάση. Ανάλογη είναι η κατάσταση και στο Open όπου πλέον ο όμιλος Σαββίδη αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι είναι πολύ δύσκολο να βρει στην αγορά τα επαγγελματικά στελέχη που χρειάζεται. Έτσι δεν αποκλείεται να στραφεί στο εξωτερικό ή σε στελέχη που πρωταγωνιστούσαν επί χρόνια στην Ελλάδα αλλά πλέον εργάζονται στο εξωτερικό.

Κι όμως υπάρχει δημοσιογράφος που φαίνεται να διορίστηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών για 24 ολόκληρες ημέρες ως γραφείο τύπου. Η αλήθεια είναι ότι είχε σύμβαση που έληγε με την αποχώρηση του προηγούμενου Υπουργού και απλά ο κ. Ρουπακιώτης του την ανανέωσε γιατί προφανώς είχε ανάγκη τις υπηρεσίες του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version