Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ζωηρό ενδιαφέρον από Βαρδινογιάννη για το Mega

Κατά κοινή παραδοχή ο κυρίαρχος του τηλεοπτικού παιχνιδιού τόσο σε επίπεδο ποσοστών, όσα και αγοράς, είναι ο όμιλος Βαρδινογιάννη, από τη στιγμή που έχει στην ιδιοκτησία του, τους δύο από τους πέντε τηλεοπτικούς σταθμούς. Τον Alpha και το Star. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, έχει ξεκινήσει να οικοδομεί με μεθοδικότητα τον νέο μιντιακό Όμιλο, αποφεύγοντας –όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές- τα λάθη που έγιναν στο Mega. Την ευθύνη του συνολικού project, φαίνεται να έχει ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Τζίγγερ, Πάνος Κυριακόπουλος, που επίσης γνωρίζει τις κακοτοπιές της τηλεοπτικής αγοράς. Στο πλαίσιο της οικοδόμησης ενός υγιούς μιντιακού Ομίλου, ήδη έχουν ξεκινήσει οι αλλαγές τόσο στην τηλεόραση του Alpha, όσο και στο Star. Απώτερος στόχος των κινήσεων που άρχισαν να εκδηλώνονται, είναι ο περιορισμός, συνολικά, του λειτουργικού κόστος. Στο πλαίσιο αυτό έχουν αρχίσει οι απομακρύνσεις, ενώ σύντομα θα επιχειρηθεί ένα ενιαίο news room. Αντίστοιχη προσπάθεια θα γίνει σε σχέση με τις παραγωγές.

 

 

Από κει και πέρα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση και αποδέκτη, ότι σκοπεύει να διεκδικήσει με αξιώσεις την ταινιοθήκη του Mega. Άλλωστε, όπως επισημαίνει με νόημα, έχει συμβάλει καθοριστικά ως προς την διαμόρφωση του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προιόντος. Με δεδομένη την εκδηλωμένη πρόθεση από την πλευρά Βαρδινογιάννη από τη μία, και την έντονη επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη από την άλλη, οι τράπεζες εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται να ξεφύγουν τα νούμερα σε σχέση με το ποσό θα κληθεί να καταβάλει, όποιος αποκτήσει τα περιουσιακά στοιχεία του Mega. Μάλιστα, ο ομογενής επιχειρηματίας δείχνει να συνδέει την παραμονή του στο τηλεοπτικό τοπίο με την απόκτηση της ταινιοθήκης του πάλαι ποτέ μεγάλου καναλιού. Αυτό σημαίνει ότι θα ρίξει χρήμα για να την αποκτήσει. Φυσικά δεν είναι και τόσο εύκολο, με δεδομένο ότι δείχνει να δυσκολεύεται στη μετακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών, όπως φάνηκε την περίοδο του πλειστηριασμού των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member