Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ιβάν Σαββίδης: Ήρθα για να μείνω στα media

Tην απόλυτη στήριξη του στο εγχείρημα του Open και την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης κατά την πρόσφατη πολύωρη σύσκεψή, που πραγματοποίησε με όλους τους επικεφαλής των τμημάτων του καναλιού. Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες του Βusiness Today, ανακοίνωσε πως η στήριξή του θα φανεί εμπράκτως και στην οικονομική ενίσχυση του καναλιού τόσο για την κάλυψη των υπαρχουσών αναγκών όσο και στην ανάπτυξη του νέου προγράμματος.

Η σύσκεψη κράτησε πάνω από έξι ώρες και αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα  θέματα με τον επιχειρηματία να ξεκαθαρίζει σε όλους πως ήρθε για να μείνει στο χώρο των media. Έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε όλη την ομάδα παρουσιάζοντας τον νέο Διευθυντή Προγράμματος τον Νίκο Κάλη και τη νέα επικεφαλής του καναλιού Κική Σιλβεστριάδου, ένα στέλεχος με πολυετή εμπειρία και με σημαντικό τεχνοκρατικό υπόβαθρο. Απόλυτη στήριξη έδειξε και στο πρόσωπο του Δημήτρη Μιχαλέλη με το Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης να του παρουσιάζει τον απολογισμό των πεπραγμένων και το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

O oμογενής επιχειρηματίας ζήτησε από όλους να συνεχίσουν να δουλεύουν ομαδικά και να καταφέρουν να γίνουν αυτό που λέει και το όνομα του καναλιού. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε τo Open πρέπει να είναι ανοιχτό σε καινοτόμες , νέες ιδέες αλλά και νέες τεχνολογίες αξιοποιώντας και το τεχνολογικό πλεονέκτημά του συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

Αυτό που ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης,από τα στελέχη του και ιδιαίτερα από τον τομέα της ενημέρωσης είναι να κινηθούν με την δική του λογική. Τους σημείωσε πως όπως ο ίδιος έχει μάθει να κάνει «πρωταθλητισμό» με ό,τι κι αν έχει καταπιαστεί έτσι και το OPEN θα πρέπει να είναι της ίδιας φιλοσοφίας. Να παίζει, δηλαδή καθοριστικό ρόλο στο τηλεοπτικό τοπίο και να κατακτήσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου