Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Sport24 Radio και Legends 2004 ζουν μαζί τον θρίαμβο της Πορτογαλίας

Ο Sport24 Radio 103,3 παρέα με τους Legends 2004 θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και θα διηγηθούν ιστορίες απ’ τον μεγαλύτερο θρίαμβο του ελληνικού ποδοσφαίρου, λίγες ώρες πριν από την… επετειακή αναμέτρηση με την Πορτογαλία.

Πέρασαν 15 χρόνια από το έπος της Λισαβόνας και όλοι μαζί θα έχουμε την ευκαιρία να θυμηθούμε ιστορίες που «σημάδεψαν» την ποδοσφαιρική ιστορία της χώρας μας. Την Τρίτη 2 Ιουλίου το μεσημέρι (12:00 – 14:00), η εκπομπή «Ανατροπή και Πέναλτι» θα «βγει στον αέρα» από το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας αθλητικών ειδών GSA που ντύνει τους Legends. Μια εκπομπή γεμάτη ποδόσφαιρο, γεμάτη εθνική ομάδα και γεμάτη εκπλήξεις.

 

Πολλοί από τους παίκτες που κατέκτησαν το Euro 2004 με τη γαλανόλευκη θα βρίσκονται στην οδό Φαβιέρου 7 στην Μεταμόρφωση και θα μοιραστούν από τις 12.00 ως τις 14.00 μαζί μας, τις έντονες αναμνήσεις και συγκινήσεις.

 

Η εκπομπή θα μεταδοθεί και με livestream από το Sport24.gr και από τους λογαριασμούς facebook των Sport24.gr και Sport24 Radio. O Sport24 Radio κοντά και στις μεγάλες στιγμές που δε θα ξεχάσουμε ποτέ!

 

Sport24 Radio 103,3 παίζει παντού και πάντα δυνατά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου