Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Προεκλογικές τακτοποιήσεις στο Αθηναϊκό Πρακτορείο

Περίεργα πράγματα πληροφορούμαστε ότι γίνονται τις τελευταίες μέρες στο κρατικό (μην το ξεχνάμε) Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.  Το πρακτορείο που τα τελευταία χρονιά έχει γίνει ένας από τους βασικούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με αμέτρητα τα κατορθώματά του που το έχουν εκθέσει όχι μόνο εντός και εκτός Ελλάδος. Φαίνεται όμως οι τελευταίες ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν πτοούν τη διοίκησή του που φαίνεται να περνά σε άλλα … επίπεδα.  Τις τελευταίες μέρες, μαθαίνουμε και παρά το ότι απαγορεύεται από τον νόμο και μάλιστα «δια ροπάλου» η οποιαδήποτε υπηρεσιακή αλλαγή, εκεί, στο 36 της οδού Τσόχα, γίνονται «πράγματα και θάματα». Αφού λοιπόν προχώρησε τον , φωτογραφικό όπως πολλοί λένε, διαγωνισμό για την «τακτοποίηση αρκετών Συριζαίων που είχε προσλάβει τα τελευταία χρόνια, με αξιοκρατικά τηλεφωνήματα ποτέ από την Γεροβασίλη, πότε από τον Ν Παππά και πότε από την Δούρου, ο πρόεδρος του Μιχάλης Ψύλλος δέκα μέρες πριν τις  εκλογές και μάλιστα «στα μουλωχτά» και χωρίς να ενημερώσει τα μέλη του ΔΣ, άρχισε να εφαρμόζει ένα νέο οργανόγραμμα, τοποθετώντας σε διάφορες θέσεις αρχισυντακτών, κάποιους που προσελήφθησαν με τον τελευταίο διαγωνισμό.   Και αυτό παρότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται μετά την προκήρυξη των εκλογών και επισύρει εκτός των διοικητικών ποινών (απόλυση?) και ποινικές ευθύνες.

 

 

Στόχος προφανώς είναι να δώσει δωράκι 300 περίπου ευρώ σε μια σειρά φίλους του –Συριζαίους, να βγάλει την «υποχρέωση» και να μπορεί αυτός και ο Σύριζα να φωνάζουν αμέσως μετά για «¨διώξεις», αφού είναι η νέα διοίκηση με βάση τις γενικότερες δεσμεύσεις της ΝΔ  δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα που να μην ελεγχθεί και εφ όσον διαπιστωθούν παρανομίες θα εφαρμοστούν τα δέοντα. Πέραν όμως των εξυπηρετήσεων το ΑΠΕ έκανε και μία άλλη κίνηση μετά την προκήρυξη των εκλογών. Πραγματοποίησε έγινε γενική συνέλευση των μετόχων (δηλαδή ενός νεαρού υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο έχει και το 90%+ των μέτοχων της ΑΕ –και ενός υπάλληλου του υπουργείου ψηφιακής πολιτικής, που απλώς παρίστατο) και αποφάσισε αλλαγές στους σκοπούς του ΑΠΕ.   Δηλαδή να μπορεί να εκδίδει περιοδικά(!!!) , να έχει ραδιοφωνικούς σταθμούς (!!!) και να κάνει…τηλεοπτικές  παράγωγες. Και όλα αυτά βέβαια στα όρια της νομιμότητας (αν όχι παράνομα ) γιατί και αυτό είναι «διοικητική αλλαγή» εν μέσω προεκλογικής περιόδου…

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member