Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Στον… αέρα όλοι και όλα εντός Open TV

Απόλυτη ρευστότητα επικρατεί στο Open αυτό το διάστημα, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν και μετά την έξοδο από την Παιανία των Τζώνη Καλημέρη, Αλκηστης Μαραγκουδάκη και των στενών συνεργατών των δύο στελεχών.

 

Οπως σας έχει πληροφορήσει το «S», πέραν του γεγονότος ότι η πλευρά Σαββίδη δεν έχει εγκρίνει το μπάτζετ της νέας σεζόν μετά το μεγάλο οικονομικό άνοιγμα που προκάλεσε -εκτός των άλλων- η χαμηλή τηλεθέαση δαπανηρών παραγωγών του καναλιού, παρατηρείται καθυστέρηση ακόμα και στην εκπλήρωση των τρεχουσών υποχρεώσεων σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, αναμένονται αμέσως μετά τις εκλογές και νέες ανακατατάξεις στα υψηλά κλιμάκια. Οπως και να ’χει, πάντως, πολλά θα εξαρτηθούν για το άμεσο μέλλον και τα δεδομένα με τα οποία θα λειτουργήσει το Open το προσεχές φθινόπωρο από τις διαθέσεις του Ιβάν Σαββίδη, αναφορικά με τον ρόλο που θα έχει το κανάλι (αλλά και τα υπόλοιπα Μέσα επιρροής του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ) στη νέα πολιτική πραγματικότητα που, όπως φαίνεται, θα προκύψει στη χώρα από την 8η Ιουλίου. Πρόκειται για μια παράμετρο που συζητείται ήδη μεταξύ του Πόντιου επιχειρηματία και του Μεγάρου Μαξίμου, από το οποίο περνούσαν σχεδόν σε καθημερινή βάση οι επιτελείς του ενημερωτικού τομέα.

Σύμφωνα, πάντως, με ασφαλείς πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης κάθε άλλο παρά θετικός δείχνει -σε αυτήν τη φάση τουλάχιστον- να εισέλθει σε μια νέα φάση ευθείας σύγκρουσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ., η οποία ετοιμάζεται ήδη για την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας. Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει ερωτήματα ακόμα και για το ίδιο το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ ακόμα και οι παρουσιαστές των επιτυχημένων εκπομπών, με κορυφαίο παράδειγμα τον Νίκο Μουτσινά, κάνουν δεύτερες σκέψεις σε ό,τι αφορά την παραμονή τους στην Παιανία, έχοντας ταυτόχρονα ανοικτές τις κεραίες τους για τυχόν νέες προτάσεις. Δεν ισχύει το ίδιο, πάντως, για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είναι απολύτως «δεμένη» με το κανάλι, βάσει του συμβολαίου της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου