Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ΕΦ.ΣΥΝ.: Ο Βαξεβάνης έκανε άθλια πλαστογραφία

Ενοχλήθηκαν -και λογικά- οι Συντάκτες της ανεξάρτητης Εφημερίδας και την «έπεσαν» σκληρά στον «σύντροφο» τους, Κώστα Βαξεβάνη. Μάλιστα τον κατηγορούν ότι προχώρησε σε μια «άθλια» ανάρτηση, έχοντας «πλαστογραφήσει» την φωτογραφία με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας τους, αφού σε κανένα φύλλο, το διαφημιστικό της ΝΔ, δεν δεσπόζει στην πρώτη σελίδα. Επι της ουσίας οι «Συντάκτες», έρχονται να υιοθετήσουν την ρητορική των στελεχών της ΝΔ, σε σχέση με τον στενό φίλο του Αλέξη Τσίπρα, δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη.

 

 

Γι αυτό έχει ιδιαίτερη αξία το κείμενο των « Συντακτών», στο οποίο περαν της επίθεσης στον mister Documento, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για την ιστορική γκάφα τους. Προφανως θεωρούν ότι απευθύνονται σε αδαείς αφού δεν υπάρχει ούτε ένας αναγνώστης της συγκεκριμένης εφημερίδας που να ενδιαφέρει για τις θέσεις της ΝΔ. Ο λόγος που το έκαναν είναι προφανής. Ήθελαν να πάρουν χρήματα γιατί έχουν δυσκολίες. Αν δεν ήταν αυτός και απλώς το έκαναν για δημοσιογραφικούς λόγους, οφείλουν να «κόψουν» πιστωτικό στην διαφημιστική που τους έδωσε την σχετική εντολή. Απλά πράγματα. 

 

 

Διαβάστε την ανάρτηση – απολογία των Συντακτών 

Ορισμένοι αναγνώστες μας διαμαρτυρήθηκαν για το διαφημιστικό ένθετο της Ν.Δ. στις μέσα σελίδες της εφημερίδας. Όπως έχουμε τονίσει από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας μας, οι διαφημιστικές καταχωρίσεις είναι ευπρόσδεκτες με την αυστηρή προϋπόθεση ότι δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο τη γραμμή της εφημερίδας, γεγονός που έχει αποδειχτεί στην επτάχρονη πορεία μας. Το ένθετο αυτό μπήκε και σε πολλές άλλες εφημερίδες.

Το σημερινό φύλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών». Το ένθετο της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στις μέσα σελίδες της εφημερίδας και αποτελεί διαφημιστική καταχώριση. 

Υπήρξε όμως μια άθλια παραποίηση στην οποία προέβη ο Κώστας Βαξεβάνης, προβάλλοντας μια πλαστή φωτογραφία του πρωτοσέλιδου της «Εφ.Συν.». Σε αυτήν κατασκεύασε ο ίδιος ένα πρωτοσέλιδο με το ένθετο της Ν.Δ. να καλύπτει όλο το περιεχόμενο της πρώτης σελίδας.

Πρόκειται για προβοκάτσια ενάντια στην ανεξάρτητη και συνεταιριστική εφημερίδα μας και κατάφωρη παραβίαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Στις καλοπροαίρετες διαμαρτυρίες επισημαίνουμε ότι οι αναγνώστες μας έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν το πρόγραμμα της Ν.Δ. και να διαπιστώσουν όλα εκείνα που περιμένουν τους πολίτες αν αυτό το πρόγραμμα υιοθετηθεί. Καλή ανάγνωση λοιπόν και ακόμα καλύτερη ψήφο την επόμενη Κυριακή!

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member